woensdag 14 augustus 2013

Column #3 - Colors of the rainbow tag!

Elke woensdag schrijft Jamie een artikel voor op mijn blog over beauty en lifestyle.
Vandaag heeft ze een Colours of the rainbow tag artikel, lees verder voor haar antwoorden.





Vandaag een tag voor jullie, the colours of the rainbow tag, deze tag gaat al lange tijd door Youtube/beauty land. Ik laat bij elke kleur van de regenboog 1 of 2 dingen zien die met beauty of verzorging te maken hebben die ik persoonlijk heel fijn vind, En vandaag heb ik hem voor jullie in artikel vorm.





ROOD:




Als eerst een de kleur rood een lipgloss van Catrice in 180 little red dress, een hele mooie rode klassieke kleur, ik breng hem meestal heel licht aan zodat hij niet te rood is voor overdag.


Dan een borstel, een tangle brush van de primark. Deze borstel is heel handig vooral voor nat haar om het goed klitvrij te maken.


En dan een beetje vals spelen, want ik zei hier boven dat ik 1 of 2 dingen zou laten zien maar bij rood kon ik niet kiezen dus heb ik er 3 gedaan, en dat is ook een rood lakje van NYC in 224 Times Square een super mooi lakje dat in 1 keer al heel goed dekt, echt een topper!


ORANJE:


Dan de kleur oranje, als eerst een blush, die niet echt oranje is maar toch wel met wat oranje accenten, het is de blush van de limited edition van Essence de floral grunge collectie, in de kleur 01 be flowerful.


En dan een super lekkere body mist van de bodyshop in satsuma, een heeeeerlijke mandarijn geur. Ik hou echt van deze geur!


GEEL:




Met geel heb ik niet zoveel ik heb heel het huis afgezocht en kwam uit eindelijk deze andrelon shampoo tegen voor blondines, ik gebruikte deze shampoo vroeger altijd, en nu ik hem heb gevonden in de voorraad bak is dit de volgende shampoo die ik ga gebruiken.


GROEN:




Als eerste een heerlijke douchegel van palmolive in turkish bath, een heerlijke geur die ik niet echt kan beschrijven maar lekker dat is hij zeker!


En dan ook nog een nagellakje en alweer van NYC in 253 mint macaroon, een heel mooi mintgroen lakje dat ook weer supergoed dekt en super lang blijft zitten.



BLAUW:



Als je me op youtube volgt weet je dat ik echt fan ben van de oogmake-up reiniger van demakeup hij werkt zo ontzettend goed en laat ook geen vettig laagje achter een top product!


En dan mijn meest geliefde mascara deze is van maybelline new york, the rocket volume express. Deze mascara maakt mijn wimpers zo lang en geeft ze ook veel volume. Dit is echt de meest fijne mascara die ik ook gehad heb!


PAARS:



P
aars een kleur waarvan ik dacht dat ik er niet zoveel van had maar toen ik in m’n stash keek zag ik (alweer) een mascara met paarse verpakking dit is de get big lashes van essence deze heeft geen silicone haartjes maar “normale” haartjes meestal vind ik dat niet echt prettig werken maar deze mascara maakt mn wimpers zo mooi, en ik knoei er niet zo snel mee dat deze mascara met normale haartjes helemaal niet zo erg is dus dit is opzich wel een goede vervanger voor m’n maybelline mascara.


En dan alweer een lakje maar deze keer niet van NYC maar van Catrice dit is 130 lucky in lilac een heel mooi donker paars lakje, hier heb ik niet echt veel over te zeggen.


ROZE:



Officieel is roze niet een kleur van de regenboog maar in deze tag wordt hij wel veel gebruikt dus doe ik hem ook erin, Roze is echt mijn favoriete beautykleur ik heb er ook heel veel van, maar ik moest toch kiezen (het liefst wilde ik al mijn roze beauty dingen laten zien haha). Als eerste een lipgloss deze is een longlasting lipgloss van essence in 01 my & my icecream, een heel zacht roze kleurtje dat bij elke look staat.


En dan ook nog een blush deze is van MAX make- up het merk van de action dit is de blush in 032 rosewood, deze blush is zo ontzettend mooi en heel erg gepigmenteerd, deze blush gebruik ik bijna elke dag omdat hij overal bij past, dit is nu echt mijn favoriete blush!

En dit was alweer de tag, ik hoop dat jullie hem leuk vonden en dan zie ik jullie volgende week weer!

xo Jamie

1 opmerking:

Laat weten wat je van dit artikel vind!