dinsdag 8 januari 2013

Catrice LE Neo Geisha collectie.

NIEUWE COLLECTIE ! NIEUWE COLLECTIE !

Ja ja, weer een nieuwe collectie! Ik hou ervan. Vandaag een van Catrice, genaamd: Neo Geisha.
Weer iets met Neo, net zoals de NEOnaturals, waar ik trouwens totaal niet enthousiast over was, vandaar dat ik er niet over heb geschreven. Maar vandaag een collectie waar ik wel heel enthousiast over ben! Er zitten een aantal mooie, en vrolijke producten in, benieuwd? Lees dan snel verder!


In deze collectie neemt Catrice je mee naar het verre Aziƫ: mooie intense kleuren, vooral veel paars en groen gecombineerd met wat rood en nude tinten. De collectie is volledig gebaseerd op de trend Geisha die nu erg populair is, maar wel met een moderne twist. Tijd om deze collectie te laten zien!


Absolute eye colour.

We beginnen met vier prachtige oogschaduws. Intense kleuren, fel maar ook nude, met en zonder glans. Goed gepigmenteerde oogschaduws, beweerd Catrice. De print spreekt mij heel erg aan, super mooi!

Verkrijgbaar in:


Prijs: €2,89
Kohl kajal

Dit potlood moet zorgen voor een fantastische eyelinerlook, maar Catrice zegt dat je dit ook leuk in je haar kan steken na het aanbrengen om je look helemaal af te maken.

Verkrijgbaar in:

01 Ultra black          

Prijs: €1,99                   


                       


Lip brush

Een kwastje om je lipstick perfect mee aan te brengen. Erg leuk handvat helemaal in de stijl van Aziƫ met het 'bamboe' er omheen. Dit moet een erg zacht kwastje zijn.

Prijs: €2,99
 Lip and cheek colour.

Fluweelzachte liptinten, maar ook perfect voor een mooi kleurtje op de wangen. Ze hebben een mooie matte finish.

Verkrijgbaar in:Prijs: €3,99

Patch eye liners.

Eyeliner 'stickers.' Deze stickers zijn zelfklevend, en in vier verschillende vormen en een verpakking bevat acht patches die je ook nog eens kunt hergebruiken. De stickers moeten makkelijk zijn voor meiden die wat moeite hebben met het aanbrengen van vloeibare eyeliner, en ook voor de experts kan dit makkelijk zijn, omdat ze lang blijven zitten en niet vlekken.

Prijs: €2,99


Ultimate nail lacquer.

Deze lakjes in vijf trendy kleuren moeten lang blijven zitten en dekken volgens Catrice extreem goed. Ook een leuk detail is de print op de dop van deze leuke nagellakjes. De nagellakjes hebben een matte finish maar sommige ook een mooie sprankelende. 

Verkrijgbaar in:Deze collectie is vanaf Februari te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

En dit was het! Ik hoop dat jullie het leuk vonden, ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze collectie! 

Liefs,
Heleen


1 opmerking:

Laat weten wat je van dit artikel vind!