dinsdag 29 januari 2013

Review: Essence snow jam handbalm.


Weer een review.. Ik hoor het jullie denken! En het klopt ook, maar dit is een product waar ik zó excited over ben, maar helaas ligt hij niet heel lang meer in de winkels, vandaar dat er vandaag weer een review online staat net als zondag. Let's get started!


Deze handbalm (handcrème) komt uit een limited edition collectie van essence, die vanaf half januari in de winkels ligt, tot ongeveer half februari. Deze collectie is dus, zoals de naam 'Snow Jam' al zegt, speciaal gemaakt voor de koude winter dagen. De sneeuw is dan nu wel weg, maar koud is het nog steeds. Meer weten over deze collectie? Klik dan hier!

Wat zegt essence zelf over deze handbalm?

''Temperaturen die onder nul dalen zijn een ware uitdaging voor je handen. deze verzorgende handbalm met shea butter en kokosnootolie zorgt dat een droge, gestreste huid intens gevoed en verzacht wordt. de 24h herstellende formule biedt langdurige bescherming voor zijdezachte handen. protection balm heeft ook nog eens een verrukkelijke geur! Verkrijgbaar in 01 keep cool.''


Wat vind ik ervan?

Ik vind het een ontzettend fijne handcrème, of handbalm zoals essence hem noemt. Hij ruikt heerlijk naar kokos, niet echt pure kokos. Een beetje een mix tussen een kokos geur en een basic handcrème, en wauw, die combinatie is echt geweldig! Normaal houd ik niet zo van de kokos geur, maar deze handcrème ruikt zo lekker! Ik vond hem in de winkel niet echt bijzonder, maar eenmaal thuis is hij verrukkelijk! Daarbij voedt deze handcrème erg goed, en je blijft de geur ontzettend lang ruiken, bijna de hele dag door. Door deze handcrème heb ik geen last meer van droge handen, hij maakt mij handen juist heel lekker zacht door de shea butter, die er om bekend staat dat hij erg goed voedt. Het enige nadeel is dat hij niet heel erg snel intrekt, maar ook niet belachelijk langzaam. Hij laat geen vettig laagje achter wat ik echt een groot pluspunt vind. Ik ben super tevreden over deze handcrème; de geur is heerlijk, maakt mijn handen heel erg zacht, ik krijg geen droge handen en de geur blijf je ontzettend lang en heel goed ruiken! Love this stuff!


 
Waar is het te koop en hoe duur is deze Snow jam 24h hand protection balm van essence?

Deze handcrème is te koop bij Kruidvat en Trekpleister tot ongeveer half februari, maar het kan zijn dat hij bij de Kruidvat of Trekpleister bij jou in de buurt al uitverkocht is omdat het een limited edition is, die blijft dus niet in het vaste assortiment. De handcrème bevat 75 milliliter, wat niet erg veel is, maar juist daarom wel een handig voor in je tas. Hij is €1,99 , heel goedkoop voor een goede handcrème!

Raad ik hem aan?

Ja, echt heel erg! Heel fijn product, en ook totaal niet duur.

Dit was de review, ik hoop dat jullie het een leuk product vinden en dat jullie hem tenminste even gaan ruiken in de winkel, echt de moeite waard vind ik!

Liefs!





4 opmerkingen:

  1. ik heb em ook en hij is zoooo fijn, idd een aanrader! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, hij lijkt me fijn! Misschien kunnen we elkaar volgen? x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw..dit is echt goedkoop! Ik heb de mini-nagelvijltjes....het is echt een leuke collectie!!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!