zondag 27 januari 2013

Review: Lush vanilla puff.


Leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog!
Vandaag heb ik een review van een heel leuk product van Lush, namelijk: vanilla puff. Wat is het? Wat vind ik er van? Raad ik het aan? Je leest het allemaal een deze review. Veel lees / kijk plezier!
Dit product is van Lush, een hele leuke winkel die de meeste van jullie wel zullen kennen. Lush verkoopt heerlijke producten, voor onder de douche, in bad en eigenlijk alles voor je lichaam. Ook verkoopt Lush heerlijke gezichts producten, en ook wat make up, en nog veel meer! En ook nog eens allemaal hand gemaakt, en helemaal niks is getest op dieren! Nog meer weten over Lush? Klik dan hier.

Wat is vanilla puff?

Vanilla puff is een dusting powder. En wat is nou een dusting powder? Een dusting powder is een poeder die je over je hele lichaam kunt gebruiken. Het moet je huid heerlijk laten ruiken en je huid zacht maken.













Wat zegt Lush er zelf over?

''Lichaamspoeders kennen we eigenlijk niet zo goed in Nederland, we associeren het vaak met oudere Engelse dametjes met geborduurde zakdoekjes. Maar probeer het eens. Dit lichaamspoeder houdt je huid zacht en fris en ruikt o zo lekker! Lekker he? Probeer ook eens onze Vanilla Fountain Bruisbal, onze Vanilla Deelite Bodylotion, Vanillary Parfum of onze Vanillary vaste parfum.''

''Heerlijk zoete geur met een spannende twist. Neem wat poeder in je hand, wrijf over je lichaam en je ruikt naar je favoriete toetje!''

Wat vind ik er van?

Ik vind het een heel fijn product. Het ruikt heerlijk naar vanille, zoals de naam al zegt. De geur blijf je bijna de hele dag ruiken, even een keertje bij werken, en je ruikt de heerlijk zoete vanille geur de hele dag door. Ik breng de poeder aan op mijn hals, handen, en armen, want wie ruikt er nou aan zijn buik? ;) Hij maakt mijn huid niet heel erg zacht, maar ik heb hem gekocht puur voor de geur.
Ik denk dat dit een heerlijk zomers product is, omdat ik denk dat dit erg lekker is om even over je lichaam te doen zodat je minder 'plakt' als het erg warm is. Het enige nadeel vind ik de opening. Ik had liever een sprayflacon gehad, dit werkt wat onhadig. En hij is niet heel erg zuinig in gebruik, maar hij is ook niet ontzettend duur, en ik vind het wel een product dat de moeite waard is om opnieuw te kopen!
 



 















Waar is het te koop en hoe duur is vanilla puff?
 
Dit product is te koop bij de Lush natuurlijk, en is €8,60 voor 50 gram. Niet heel erg budget proof, maar dat ben ik wel van Lush gewend. Je krijgt er wel echt goede kwaliteit voor terug, dat moet je niet vergeten. Maar het is natuurlijk net wat je er voor over hebt. Ik heb hem trouwens in een sale gekocht drie weken geleden, dus ik hoefde er maar €4,30 voor te betalen.
 
Raad ik het aan?
 
Zeker weten! Vooral voor de fans van vanille, like me, is dit echt een geweldig product!
 
 
 
Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, ik vind het een heel goed product!
 
Gaan jullie Vanilla Puff ook kopen?
 
xoxo
Heleen

6 opmerkingen:

  1. Wauw....ik krijg steeds meer zin om een bezoekje te brengen aan lush als ik lush artikels van jou, Sophie en Judith lees. Ik ben nog nooit naar een lush winkel geweest. Ik woon in Belgiƫ en dat is dan altijd best wel ver rijden voor een lush. Maar binnen 2 weken heb ik vakantie en mijn ouders hebbn beloofd dat we een bezoekje gaan brengen!! Wat zijn de producten die ik zeker moet kopen als ik bij lush ben?? Xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dankjewel leuk om te horen! Mmmmh.. Moeilijk. Er zijn heel veel leuke producten van Lush, ligt er aan hoeveel jij wilt uitgeven. Lemony Flutter raad ik heel erg aan, en de zepen van Lush ruiken echt heerlijk, dus die zou ik als ik jou was kopen! Maar als je in de Lush staat helpen ze je ontzettend goed, en ze laten veel producten zien, dus misschien kom je wel thuis met producten die misschien niet zo bekend zijn, maar misschien toch heel erg fijn.. Ook leuk!

      Verwijderen
    2. Zeker Lemony Flutter! Maar echte 'blokken' zeep gebruik ik niet...doe mij maar vloeibare zeep :) Maar stel nu, ik koop bv. Lemony Flutter, krijg ik er dan ook nog een tester bij? Of is dat pas vanaf 3 producten ofzo, mag je ook een tester kiezen of zoeken zij iets voor je uit? xx

      Verwijderen
    3. Sorry dat zou ik niet weten! Zij kiezen het voor je uit, dat weet ik wel zeker. Maar ik denk dat als je meer producten koopt, je wel twee of drie testertjes krijgt. Lush heeft ook heerlijke vloeibare shower gels!

      Verwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!