vrijdag 22 februari 2013

Mijn favoriete lip producten van dit moment.

 
Ik vind het super om mijn lippen mooi te maken met lipstick, een mooi glossje, of gewoon lekker te verzorgen met een lippenbalsem. Waar doe ik dat het allerliefste mee? Ik ga het jullie laten zien in dit artikel!


 
1. Lush Bubblegum Lip scrub.
 
Ik begin met deze heerlijke lip scrub van Lush. Hij ruikt, en smaakt naar zoete snoepjes, waaronder natuurlijk bubblegum. Hij zorgt dat mijn velletjes op mijn lippen verdwijnen, en maakt mijn lippen super zacht! Ik ben hier helemaal verliefd op! :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Casuelle lipgloss.
 
Dan dit lipglossje. Ik heb hem volgens mij ooit een keer voor mijn verjaardag gekregen, al een hele tijd geleden. Ik heb hem niet vaak gebruikt moet ik zeggen, maar elke keer als ik hem swatch of een keer op heb, vind ik hem super mooi en wil ik hem het liefst elke dag dragen! Het is een mooi roze kleurtje, niet super fel, heel gaaf voor over dag, als je houdt van een fel glossje. Hij geeft niet super veel pigment af, maar bij zo'n kleur vind ik dat niet heel erg.
 
 
  
3. FA lipgloss.
 
Dan nu een lipgloss, tja, zonder merk. Deze kreeg je gratis bij de etos, bij aankoop van twee FA producten. Ik vind hem zo mooi! Ik had hem als extra gekregen voor Sinterklaas, zoals jullie in mijn sinterklaas haul al konden zien. Hij is super gaaf, heeft hele mooie shimmers, en ook weer een roze kleurtje. Op de foto zie je di shimmers trouwens niet heel erg goed, maar hij heeft ze over duidelijk wel! Mooi glossje!
 
4. Max Factor lipgloss 09 Pink Impetuous.
 
Dit is zo'n gaaf kleurtje! Fel fel fel roze, met een paarse / blauwe ondertoon. Ik draag hem niet super vaak, maar als ik hem op een zaterdag of een andere vrije dag draag, vind ik hem wel heel erg gaaf. Ook is deze lekker gepigmenteerd, mooi!
  
5. Miss Sporty And The Winner is.. Hollywood lipgloss 160 Malibu Street.
 
Een heel sheer glossje, waar ik normaal niet zo van hou, maar deze is heel erg mooi! Hij heeft gave gouden glitters, met ook wat groene glitters, heel apart maar wel mooi! Hij is vooral mooi voor over een lipstick, dan vind ik hem het mooiste tot zijn recht komt.
 


6. Lipsmacker Coca Cola Sherry.
 
Ik vind lipsmackers echt van die hebbe-dingetjes. Ze doen niet echt veel voor mijn lippen, en geven eigenlijk ook niet heel erg veel kleur af. Wel voelen ze heel prettig aan, en ik vind ze gewoon zo leuk! Je hebt ze in allerlei verschillende smaken, ik heb Coca Cola Sherry. Die is echt heel erg lekker, en geeft nog wel wat kleur af.
 


7. Catrice Ultimate Colour Lipstick 190 The Nudder The Better.
 
Deze konden jullie ook al zien in mijn favorieten filmpje van Januari. Ik denk dat dit wel mijn grootste favoriet is van allemaal. Ik ben gek op deze lipstick! Nude maar ook wel iets roze. Heel mooi, en goede kwaliteit ook! En die verpakking.. Ik raak er niet over uit gepraat, mooi mooi mooi!
 


8. Vaseline with Aloe Vera.
 
Dit is mijn aller, aller, aller-beste lippenbalsem ooit! Ik heb de pan al flink geraakt, ik gebruik hem ook elke ochtend en avond. Hij is gewoon zó fijn! Hij verzorgt mijn lippen geweldig goed, en zorgt dat velletjes en mijn droge lippen verdwijnen. Love it!
 
En dit was het, ik hoop dat jullie het leuk vonden!
 
See you!
 
xxx
Heleen

3 opmerkingen:

Laat weten wat je van dit artikel vind!