maandag 4 maart 2013

Review: Nivea lip butter vanilla & macadamia.


Eindelijk weer eens een review. Volgens mij heb ik dat al eventjes niet meer gedaan, maar vandaag wel weer!

Ik las al een paar keer over de Nivea lip butters. Geweldige lippenbalsems hoorde ik van veel. Ik ben nogal naief, dus ik kom hem weer eens niet weerstaan.. Vandaag review ik hem voor jullie!


Wat zegt Nivea over deze lip butter?

'NIVEA Lip Butter Vanilla&Macadamia is een aromatische traktatie voor je lippen. De Lip Butter komt in een handig mee te nemen blikje, biedt langdurige verzorging, heerlijke smaak en een unieke lipverzorging ervaring. De rijke formule smelt op je lippen, maakt deze soepel en geeft ze een zachte glans.'
 
 
 
Wat vind ik ervan?
 
Om te beginnen vind ik de verpakking echt heel erg leuk. Niet super groot, en, zoals NIVEA al zei, een handig voormaat om mee te nemen. Maar het gaat natuurlijk om te lip butter zelf.
Ik vind het een ontzettend fijne lippenbalsem. Hij maakt mijn lippen zacht, en maakt korte metten met mijn droge lippen, zelfs met deze koude dagen. Hij ruikt ook nog eens heerlijk. Macadamia ruikt naar chocolade, en daar ruikt deze lip butter ook sterk naar, maar ook een vleugje vanille. Heerlijke combinatie! De geur ruik je wel als je hem ophebt, maar de geur is niet overheersend of té aanwezig. Precies goed. Ik ben echt ontzettend tevreden over deze nieuwe lip butter van NIVEA!
 

 
 
Waar is deze NIVEA lip butter te koop en hoe duur is dit product?
 
Deze lip butter is te koop bij de Kruidvat, en is verkrijgbaar in nog twee andere smaken: Original en Raspberry Rose. Hij is ook lekker budget: €2,99
 
 
 
Raad ik dit product aan?
 
Zeker weten, een ontzettend fijn product voor een mooie prijs. Hij werkt gewoon erg goed, en ik vind deze lip butter er ook nog eens ontzettend leuk uit zien! Aanrader dus.
 
Liefs,
Heleen


 

3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! En wat een leuk,handig doosje...Maar zelf gebruik ik liever getinte lipbalms xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk ! Zit al een tijdje te twijfelen om er een te halen.
    Van het weekend toch maar even langs het Kruidvat hahaha.
    Mij lijkt de berry versie ook wel lekker.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!