vrijdag 5 april 2013

Review: Top coat cbc-beauty.nl


Top coat, een onmisbaar product voor echt nagellak liefhebbers. Het is een product die je nagellak een stuk langer moet laten zitten, en vaak een mooie glans geeft. Onmisbaar dus. Er zijn heel veel verschillende soorten, van verschillende merken. Vandaag review over de top coat van cbc-beauty.nl. Is deze ook zo onmisbaar?

 
Deze top coat bevat 15 ml, en kost €2,29. Er zit dus best veel in, en hij is helemaal niet duur. De verpakking is niet bijzonder, heel erg basic, geen poes pas. Hij is de koop op de webshop cbc-beauty.nl. Meer weten over deze webshop? Klik dan hier!
 

 
Wat vind ik van de top coat? Heel erg fijn! Hij laat mijn nagellak veel langer zitten, en geeft een ontzettend mooie glans. Het is een soort beschermend laagje over je nagellak die je nagellak zó lang laat zitten, echt geweldig! 
Hij stinkt wel heel erg, een mega chemische geur, die je echt heel erg goed ruikt. Gelukkig trekt dat wel weg, het duurt wel een paar uur, maar dan ruik je er ook niks meer van.
Ook droogt hij super snel.
 
 
Het kwastje is niet dik, niet vreselijk dun, maar zeker niet dun. Op de een of andere manier lakt hij ontzettend fijn, ik denk dat het komt omdat er veel haren aan het kwastje zitten, je kan gewoon erg goed lakken, ook al ziet hij er misschien op de foto niet zo fijn uit.
 
 
Conclusie.
 
Het is een super fijne top coat, voor weinig geld. Hij heeft dus in het begin wel een hele vieze geur, maar dat trekt weg. Hij droogt heel erg snel, laat mijn nagellak heel lang zitten, en geeft een geweldig mooie glans.
 
Echt een aanrader!
 
Liefs,
Heleen



3 opmerkingen:

 1. Wat heb je een leuke blog!

  xx annalies

  www.annaliesnails.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel! Zou je alleen niet je blog in de reactie willen zetten? Ze kunnen dat ook zien als ze op jouw naam klikken, en anders zie ik het als spam snap je?

   Verwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!