zondag 21 april 2013

Sunday beauty battle #2 'Chocolade lippenbalsems.'Om de twee weken doen Sophie en ik op Zondag een Sunday beauty battle. We pakken allebei een product uit onze stash, beide hetzelfde product, maar net iets anders, bijvoorbeeld van een ander merk. Die vergelijken we in een artikel, een op mijn blog en op die van Sophie van sophiehopbeauty.blogspot.nl!

Vandaag hebben wij een Sunday beauty battle met chocolade lippenbalsems. Lippenbalsems die dus naar chocolade ruiken. We vergelijken de Nivea Vanilla & Macadamia en een van Lush, de whip stick lippen balsem. Benieuwd welke wij beter vinden? Lees dan verder!


De verpakking. 


We zijn het er over eens dat de verpakking van Lush handig is, maar dat die van Nivea
net even iets mooier is, met de macadamia erop. Die van lush is kleiner, er zit dan ook 10 gram in, en in die van Nivea 16,7 gram. 1-0 voor Nivea.

Prijzen.
Een beetje onlogisch, maar de Nivea lip butter is goedkoper dan die van lush, terwijl er meer in zit. Die van Nivea is €2,99 en de Lush whip stick lip balm is €8,30. Een groot verschil verschil in prijs dus, 2-0 voor Nivea.Substantie.
Ook qua substantie verschillen de twee lippen balsems heel erg. Die van Lush is hard, zo hard dat er niet zo veel product vanaf komt, die van Nivea is romig, en makkelijk uit te smeren. 3-0 voor Nivea.


De lush whip stick lip balm.


De nivea lip butter vanille & macadamia.
 
Kleur.
Die van lush geeft een soort gouden glans, heel erg mooi en subtiel. Nivea vooral glans en iets een kleurtje, een melk kleur. Niet heel erg bijzonder. Puntje voor lush. 
3-1 is de stand voor nivea.


Geur.
De geur verschilt ook wel. Die van Nivea ruikt naar vanille en naar chocolade, en die van Lush volledig naar chocolade. Allebei ontzettend lekker, dus hier geven we beide lippenbalsems een puntje. De stand is 4-2 voor Nivea lip butter.

Werking.
Nivea is qua substantie wat dikker, omdat het ook een lip butter is. 
Dit kan wat minder comfortabel aanvoelen op je lippen. Die van lush voel je bijna niet.
Welke werkt beter? Allebei werken ze goed, en maken je lippen zacht.
Hierin dus bijna geen verschil. Toch is die van Nivea iets beter. Nog een puntje voor nivea.

Conclusie.
De winnaar is Nivea lip butter vanille & macadamia. Hij heeft de lush wip stick lip balm
verslagen met 6-2. Dit betekent niet dat die van lush niet fijn is, zeker niet, maar die
van nivea is net iets beter. Gefeliciteerd!

De lush wip stick lip balm is van Sophie en de Nivea lip butter vanille & macadamia is
van Heleen.

Liefs,
Sophie en Heleen.2 opmerkingen:

Laat weten wat je van dit artikel vind!