vrijdag 19 april 2013

Zomer verslaving: Gevlochten armbandjes.


De zon begint te schijnen en er verschijnen weer allemaal verslavingen in mijn leven. Frisse zoete parfums / douchegels / shampoos gebruiken, elke avond foto's maken van de ondergaande zon, typisch zomers voedsel eten, alleen maar topjes dragen in felle kleuren en zo kan ik nog wel even door gaan. Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met mijn 'gevlochten armbandjes verslaving'.



Gevlochten armbandjes. Maar dat niet alleen! Ook gehaakte, of gewoon simpel heel veel touwtjes armbandjes vind ik geweldig. Wat ik daar mee bedoel zijn gewoon armbandjes gemaakt van een soort touw, die je meestal vind op een marktje. Ik koop ze altijd in Frankrijk in allerlei leuke, schattige winkeltjes. Ik. Ben. Verslaafd.


 
Ik combineer de armbandjes vaak met een rubberen armbandje, dat vind ik wel een tof effect hebben. Deze is van *bliep. Een gele, heel erg gaaf.

 
Enige nadeel: De sluitingen. Wederom touwtjes, maar ontzettend irritant om met een hand te doen. Gelukkig hebben we nog een mond__

Vaker van dit soort 'Zomer verslaving' artikelen? Let me know!

xoxo
Heleen

3 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik herken wel wat van die zomerverslavingen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikeltje :)

    Liefs!

    PS: Kijk je op onze site voor een geweldige Zalando winactie? http://glossiequeen.blogspot.nl/2013/04/give-away-3x-25-euro-bij-zalandonl.html

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!