zaterdag 8 juni 2013

Nail art uitvindingen van Ciaté.

Ik denk dat veel van jullie nagellak liefhebbers Ciaté wel kennen. Voor de gene die het merk nog niet kennen: ciaté is een nagellak merk die dus allemaal leuke nagellakjes uitbrengt, maar ook ontzettend veel nail art producten.

Jullie zullen ook wel caviar nails kennen, velvet nails, en ga zo maar door. Allemaal grote trends, maar wie is daar nou eigenlijk mee begonnen? Vaak is dat ciaté. Het leek me dus leuk om mijn favorieten 'uitvindingen' op een rijtje te zetten, so let's go!Caviar nails.

 
Iets wat jullie allemaal wel zullen kennen, zijn de Ciaté caviar nails. Er zijn ontzettend veel merken die dit hebben gekopieërd van ciaté, en dat begrijp ik ook, want het is ontzettend leuk! Het zijn dus een soort balletjes op je nagels, ze blijven dan wel niet goed zitten, maar het effect is leuk. Ciaté verkoop overigens ook heel veel verschillende kleuren.
 
Velvet nails.
 
 

 
Iets wat jullie ook vast wel kennen, zijn de velvet nails van ciaté. Ze zijn op dit moment enorm populair, het is een soort poeder wat je op je nagels aanbrengt, dat geeft dan een heel fluffy en schattig effect. Wederom verkoopt ciaté veel verschillende kleuren.
 
Very colourfoil.
 
 
Een nog niet zo hele bekende nail art uitvinding van ciaté is de very colourfoil set. Met deze set creëer je een heel tof kleurrijk effect! Je lakt je nagels met een bijgeleverd nagellakje, en dan pak je een van de verschillende folieën die in de set zitten. Je laat je nagellak goed drogen en dan doe je het lijm, dat ook weer in de set zit, op je nagels. Je pakt het folie, drukt het op je nagel, en dan krijg je een heel tof effect! Het klinkt misschien een beetje vaag, maar ik denk dat als je deze video bekijkt, het een beetje snapt. Ik vind het echt super cool.
 
Chalkboard nails.
 

 
Van alle uitvindingen die ik jullie in dit artikel heb laten zien, vind ik deze het leukste: de chalkboard nails. Ik hoopte altijd al dat dit een keer werd uitgevonden: krijten op je nagles. Je brengt een matte, zwarte, basis lak aan, en dan krijten! Er zitten verschillende pennetjes bij geleverd, die dus dienen als krijtjes. Foutje gemaakt? Even wat water op je vinger, en je veegt het zo weer weg! Dus gewoon echt krijtbordjes op je nagels, hoe cool?
 
Wat vinden jullie van deze uitvindingen van ciaté?
 
Liefs,
Heleen1 opmerking:

Laat weten wat je van dit artikel vind!