dinsdag 9 juli 2013

Vakantie. En nu?


Het is zomervakantie! Eindelijk, haha! Het hele jaar hebben we hier op gewacht: zomervakantie. En nu is het eindelijk zover! Tenminste voor mij. Hebben jullie al zomervakantie? Anders nog heel veel succes! Ik ga jullie in dit artikel tips geven om je zomervakantie het leukst door te komen, met name voor als je je verveelt. Have fun!

1. Bloggen./filmpjes maken.
Als je een blog hebt is dit een hele leuke bezigheid. Lekker schrijven en filmen, want nu heb je immers de tijd!

2. Foto's maken.
Je kan foto's maken als je een blog hebt van producten, maar dat hoeft zeker niet! Je kan ook gewoon voor je plezier foto's maken, van dingen die ziet etc. Je hoeft er echt geen goede camera voor de hebben, het kan ook met je mobiel!

3. Afspreken met vriendinnen.
Tenzij je vriendinnen op vakantie zijn, kan je natuurlijk met ze afspreken/logeren, hartstikke gezellig en je zal je zeker niet vervelen!

4. Me, myself and I time.
Tijd voor jezelf! Lekker ontspannen met een lekker maskertje, lekkere oogpads, je nagels lakken, je voeten scrubben, lekker uitgebreid opmaken en je gezicht verzorgen. Gewoon even alleen aan jezelf denken!

5. Helpen bij familie.
Je kan natuurlijk eens iets doen voor je oma, moeder, buurvrouw of wie dan ook. Geeft je ook nog eens een goed gevoel, en wie weet verdien je wat!
6. DIY's.
Zoek op Youtube wat leuke DIY's op, die makkelijk zijn na te maken. Zoek de spullen die je nodig hebt, en dan.. DIY TIME!

7. Films kijken.
Ga (bijvoorbeeld met wat vriendinnen) naar de bioscoop of kijk in de kast of je nog leuke films in huis hebt, zo niet? Huur er een bij de videotheek, en haal er dan meteen iets lekkers bij!

8. Koken/bakken.
Of je maakt zelf wat lekkers voor bij de film! Koken kan 's avonds of tussen de middag leuk zijn, maar bakken doe ik het liefst de hele dag door. Een brownie, cupcakes, choco whoopies, noem maar op. Ga naar de supermarkt en haal wat ingrediƫnten, en bakken maar!

9. Zwemmen.
Zwemmen is heerlijk als het lekker weer is, dus als het ook maar een beetje warm is: trek je bikini aan, pak een handdoek, eten, en je favo lipbalm, en lekker zwemmen.

10. Je kamer een make over geven.
Af en toe je kamer veranderen is natuurlijk hartstikke leuk, en in de vakantie heb je daar natuurlijk genoeg tijd voor! Ga eens naar de Ikea, Leen bakker, of een andere winkel voor leuke accessoires, en pimp je kamer.

Dit waren wat tips, ik wens jullie een hele fijne vakantie, geniet ervan!

Heb jij nog tips?

Liefs,
Heleen


1 opmerking:

Laat weten wat je van dit artikel vind!