About me.Ik ben Heleen Pfrommer, en ik ben 13 jaar.
Ik zit ik klas 1 op het Christelijk College Nassau Veluwe. Ik doe theaterklas, op havo niveau. Dat houdt in dat ik gewoon wel les heb, maar dat ik daarnaast ook nog theatervakken doe: drama, dans en zang.
Ook zit ik op dansen, en drama vind ik erg leuk om te doen: me lekker uit leven.

Mijn hobby's zijn: bloggen, nagels lakken, shoppen, met vriendinnen afspreken en toneel. Ik vind het ook heel erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. * hint hint hint * ?

Ik heb een blog omdat ik jou meer wil vertellen over mezelf, hoe ik denk over beauty en make up en wat ik er mee doe, en omdat ik het gewoon super leuk vind! Ik ben geen make up artist, of visagiste, maar ik weet wel wat, anders was ik nooit een blog over beauty begonnen. =)
Ik vind het leuk om foto's te maken, en filmpjes, ik hoop dat jij mijn blog leuk vind!

Veel plezier met kijken op mijn blog!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind je blog en filmpjes allebei leuk hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Vergeet je niet op mijn youtube kanaal te abonneren?

   Verwijderen
 2. Hee meis, ik heb je genomineerd voor de Liebster award. Deze award is speciaal voor blogs met minder dan 200 followers. http://truebeautyandmore.blogspot.nl/2013/03/liebster-award.html dit is het artikel wat ik erover heb geschreven. De bedoeling is nu dat jij 11 feitjes over jezelf verteld, mijn 11 vragen beantwoord en zelf 11 andere blogs nomineert. Daarnaast mag jij voor deze 11 blogs ook weer 11 vragen bedenken. Klinkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee! ps. laat je me even weten als je je artikel hierover hebt geschreven? ps. het is de bedoeling dat je mijn blog ook in je artikel vermeld xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!