donderdag 18 oktober 2012

Kerstcollecties essence en Catrice

Hey lieve lezeres!

De leukste tijd van het jaar: Kerst. Tenminste, dat vind ik. Als je mij vraagt: 'Waar verheug je je op als je denkt aan de maanden November en December?' zal mijn antwoord zijn: 'Sinterklaas, kerst, Oud & Nieuw en de nieuwe kerstcollecties van alle make up merken!' Daar wil ik het vandaag met jullie over hebben. Veel lees en kijk plezier!

Laat ik beginnen met de kerstcollectie van essence. Hij is zo ontzettend mooi! Kijk maar!

Ik vind hem echt ontzettend mooi! Deze collectie is gebasseerd op de laatste film van Twilight: 'Breaking dawn part 2'. Wat mij meteen op viel is dat er weer pigments in de collectie zitten. Die zaten ook al in de colour arts collectie (die nu trouwens in het vaste assortiment van essence zit) maar dat vind ik niet erg, want ik ben gek op glitters, en ik wilde de pigments al uitproberen. De lakken vind ik prachtig, alleen misschien iets te donker. Er zitten 2 hele mooie lipglosses in, een rode en een paarse. Ook zit er in deze collectie 2 glitter eyeliners. Voor de rest zit er een hele hele lichte lipstick in (ik dacht eerst dat het een concealer stick was, maar het is echt een lipstick!) een shimmer powder, en een blush in. Ik ben heel enthousiast over deze collectie!


Dan gaan we verder met de Catrice kerstcollectie: 'SpeculART'
Grappige naam vind ik, en de collectie is weer practig!

    Bron foto: veracamilla.nl http://veracamilla.nl/2012/10/vc-beauty-nieuws-7/

Ook deze vind ik prachtig! Wel een stuk kleiner dan die van essence, maar deze vind ik mooier, maar dat is mijn mening. In deze collectie zit ook een poeder, een highlighting powder, hele mooi nagellakjes, een mousse blush, een eyeliner pen, lipsticks in een mooie nude kleur, en in wat roze tinten, en nepwimpers. Ik kan niet wachten op deze collectie in levende lijfen te zien! :)
Dit is trouwens niet de gehele collectie die je op de foto ziet, meer een preview! Ik heb gezien dat er nog meer kleuren chrome eyeshadows in zitten, dat er een eyeliner pen in zit, en mooie lipsticks, en dat er nog veel meer lakken in deze collectie zitten. Maar dat zie je niet op deze foto. Wil je meer weten over deze collectie? Kijk dan even op deze site! > http://www.fashionenzo.net/?p=1269#more-1269

Bijna elk make up merk komt elk jaar weer met een kerstcollectie. Ik ben gek op de kerstcollecties! Altijd zit er wel een glittertje in, of een mooie nagellak. Ik verheug me op november want dan liggen deze geweldige collecties in de winkel! (Kruidvat en Trekpleister)

Zoals ik al zei komt bijna elk merk met een kerstcollectie elk jaar, zoals de Lush, Chanel en ga zo maar door. Maar in dit artikel alleen even aandacht voor de collecties van essence en Catrice omdat ik een echt budget fan ben!

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben, en dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!

Liefs,

Heleen

2 opmerkingen:

  1. Prachtige collectie`s! Vind je blog erg leuk en ben je gaan volgen! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!