zaterdag 22 december 2012

Christmas nail arts - made by myself!Vandaag een artikel met allerlei leuke kerst nail-arts!
Ik heb er een aantal gemaakt, en die laat ik jullie vandaag zien. Ik heb ze allemaal gemaakt op tips (nepnagels) en ik laat ze zien op mijn nepvinger, omdat ik daar best trots op ben, hahaha!
Veel plezier met kijken!Ik ga ze allemaal stuk voor stuk even langs, laten we maar snel beginnen!


Als eerst een hele simpele, maar toch leuke nail art. Het zijn glittertjes over een mint groene lak.Het moet sneeuw voorstellen, misschien had je het al gezien. Misschien een leuke DIY, want je kan de sneeuw ook van suiker maken!  So easy to make! Maar toch staat het wel leuk, en als je niet zo van moeilijke nail arts, rode of andere  donkere nagellak houdt, is dit vast iets voor jou!


Hier zie je hoe ik deze nail art heb gemaakt, alleen dan met een rode nagellak eronder. De nail art is niet moeilijk te maken, en ziet er wel heel feestelijk en leuk uit. Een kerstboom, met heel veel glitters! Als piek heb ik een rhinestone gebruikt. Je moet wel geduld hebben, want al die lagen glitters moet je lang laten drogen!Een nail art voor echte meisjes! Een meisjes kerst jasje.
Oftewel: een kerst vrouw.
Het lijkt misschien een moeilijke nail art, maar dat is het niet. Je hoeft niet persee een dottingtool te hebben, de randjes van 'wol' kan je ook prima maken met een wattenstaafje. Voor de rest heb je om deze nail art te maken, een zwarte striper nodig, en je kan de gouden glitters aanbrengen met een saté prikker, maar ik heb het gedaan met een striper.


Een jasje van een gewone kerstman. Ook weer erg simpel om te maken, maar het ziet er toch leuk uit. Ik zou dit combineren met rode nagels als je het simpel wilt houden, of de nail art herhalen op al je nagels, staat denk ik erg vrolijk.
Dan nu het gezicht van de kerstman, met een lange baard, klein mondje en een kleine muts, omdat die er niet helemaal op paste. Ik zou op mijn andere nagels bijvoorbeeld de vorige nail art doen, is denk ik wel een hele leuke combinatie.


Weer een simpele nail art, maar wel helemaal 2012. Bordeaux, goud, en glitters. Bovenop de piek, met een sterretje. Dit zou ik op al mijn nagels doen, omdat hij heel makkelijk is om te maken.
 


Sorry dat de laatste 4 zo groot zijn, ik kreeg ze niet veel kleiner, vraag me niet waarom.

Ik denk dat ik vanaf nu, sowieso in de vakantie, elke dag een artikel doe. Ik heb genoeg artikelen klaar staan, en ik kan veel schrijven in de vakantie. dus jullie kunnen rekenen op elke dag een artikel, en mocht het morgen niet zo zijn, alvast een hele fijne vakantie!
 
xxx
Heleen

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk gedaan zeg! Dit laatste kerstboompje & de kerstmannen pakjes zijn ook erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Maaike! Erg leuk dat je zo vaak reageert, je bent echt top!

   Verwijderen
 2. Mooi hoor!! Alleen een klein puntje..ik vind de ogen van de kerstman iets te groot, maar misschien was dat wel de bedoeling?? Kijk je ook eens naar mijn nail arts?? x (http://polishyourworld.blogspot.be/2012/06/nail-art.html#comment-form) Doe zo verder!! xx Dzinh

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond de kerstman ook niet helemaal goed gelukt.. Ja, het was wel een beetje de bedoeling om grote ogen te maken, maar het is niet zo heel goed gelukt haha! Ga ik zeker doen!

   Verwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!