dinsdag 1 januari 2013

Bye bye 2012.. Hello 2013..

HAPPY NEW YEAR!

Hoe was jullie jaarwisseling? Die van mij was erg leuk!

Nou, dat was 2012 alweer. Wat is dit jaar vreselijk snel gegaan. Te snel vind ik.

Het was een leuk, gezellig, spannend jaar. In dit artikel een soort terugblik op het afgelopen jaar, en een kijkje op 2013.

Ik ben naar de middelbare school gegaan, en dus weg van de basisschool. Spannend, maar aan de ene kant ook minder leuk.
Ik had een geweldige basisschool tijd, en groep 8 was gewoon helemaal top. Ik had de leukste klas die je je maar kunt bedenken, jongens gingen gewoon met meisjes om, en vreemd was dat totaal niet. Ik mis de klas nog steeds heel erg, want we hadden gewoon een hele goede band, en het afscheid was echt niet leuk. Toch was het afscheidsfeest, twee eigenlijk, heel erg leuk, en super gezellig! Ik mocht het met wat andere meiden het feest organiseren, het klassenfeest met de andere groep 8 en mijn groep 8. We konden heel erg goed met elkaar omgaan, ook al waren we twee verschillende groepen, het klassenfeest was zeer geslaagd! Ik zie de kinderen uit beide klassen nog vaak, en daar ben ik heel erg blij mee.

Nog iets vervelends is dat op wintersport, mijn moeder haar sleutelbeen gebroken heeft.
Met rodelen (sleeën). Heel vervelend, gelukkig gaat het al iets beter, maar nog steeds niet helemaal top. Voor de rest was de skivakantie heel erg leuk, en heb ik veel geleerd.

Ook de zomervakantie was super leuk! Ik had veel vrienden, de camping was leuk, en het was gewoon super gezellig! Ik mis het wel: zon, zee, zand, en vooral dat eerste: zon. Blegh, ik hou niet van regen en donkere wolken, geef mij maar zon en een strand, meer niet!

Ook wel iets leuks: dit jaar ben ik begonnen met mijn blog.
Ik had in het begin helemaal niet gedacht dat ik er nu zo druk mee bezig zou zijn, ik startte mijn blog gewoon omdat het mij wel leuk leek. Nu ben ik er heel druk mee, en is het een hele grote hobby geworden. Ook zette ik dit jaar mijn eerste filmpje op youtube, spannend was het.. Een nagellakstash.
Ik let nu ook meer op de kwaliteit van mijn filmpjes en foto's. Ik werk met een goede camera, zowel voor foto's als voor filmen. Ik heb een witte plank waar ik foto's opmaak, toen ik begon zette ik de producten maar in de vensterbank neer, goede belichting. Dacht ik.
Ik ben nog een beetje aan het spelen met de belichting voor filmpjes, maar het gaat volgens mij steeds beter. Ik ben heel erg blij dat ik begonnen ben met mijn blog, en ik wil nog heel erg lang door gaan!

2012 een top jaar? Nee, dat was het niet. Maar wel oké. Niet vreselijk ofzo.
Toch hoop ik dat 2013 nog beter wordt.

2013.
Ik moet nog wel een beetje wennen hoor.. Ik heb er sowieso 1854243 keer overgedaan om het eindelijk goed te schrijven: 2013 in plaats van 2012. Nog steeds is het moeilijk hahahaha!
Ja, wennen dus. 2013 alweer, wat is het jaar toch snel gegaan. Wat gaat er allemaal gebeuren in 2013? (en weer typte ik 2012..)

- skiën in Oosterijk.
- naar Frankrijk.
- naar Rome met mijn vader.
- 13 mei one direction concert.
- 13 april jarig.

En natuurlijk nog wel meer, maar dit zijn wel de vijf grote dingen die in 2013 gaan gebeuren. (de eerste keer dat ik het meteen goed typte.)

Skiën dus. Elk jaar weer, met mijn tante, oom, nicht, nichtje, neef, neefje, vader, moeder, broertje, en mijn zus. En ik. Ik heb er heel veel zin in! 5 dagen lekker op de piste!

Naar Frankrijk op vakantie, ik ga er elk jaar heen, vorig jaar een andere camping, maar dit jaar weer op mijn oude vertrouwde camping. Strand aan de camping, super mooi zwembad, en schattig winkeltjes. Wat wil je nog meer?

Romeeee! Ik mocht als ik naar de middelbare school ging, een land uitkiezen in Europa. In dit geval een stad. Ik twijfelde tussen Rome en Parijs, maar heb uiteindelijk toch gekozen voor Rome. Ik kom sowieso nog wel een keer in Parijs met school.
We gaan veel bekijken, maar natuurlijk ook genieten van het weer, en het heerlijke eten! (en de leuke winkels natuurlijk!)

ONE DIRECTION! Ik ben super fan van hun, en helemaal verliefd. Ik ga dus 13 mei naar het concert, in het Ziggo dome. Met mijn zus, nicht, en nichtje. Iets wat ik echt al heel erg lang wil.

En natuurlijk ben ik dit jaar ook jarig, 13 april. Ook leuk natuurlijk!

Dit was het artikel! Er komt nog een artikel met wat jullie kunnen verwachtien in 2013, speciaal voor mijn blog en youtube, niet echt persoonlijk zoals nu. Die komt morgen, en overmorgen een oud & nieuw filmpje. Leuk weekje dus, helemaal in het thema: nieuw jaar!

Heel erg bedankt voor het lezen, en ik wens je een heeeel fijn 2013!

Veel kusjes, en big hugs,
Heleen.
1 opmerking:

  1. Ik wens je ook een fijn 2013 en veel plezier naar 1D!! (ik mocht van mijn ouders niet...)
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!