zaterdag 26 januari 2013

What's on my nails #16 'Shimmer me metallic.'


Leuke week gehad? Of gaan jullie vandaag nog wat leuks doen? Vandaag ga ik met wat vriendinnen zwemmen, en lekker bloggen natuurlijk! Zin in!

Maar eerst het artikel van vandaag! De What's on my nails natuurlijk.
Wat vinden jullie van de nieuwe 'lay out' voor mijn What's on my nails artikelen? Mmmmh.. Ik weet niet wat ik er van vind.. Maar goed, ik ga jullie snel laten zien wat ik op mijn nagels heb!
Op mijn nagels heb ik een heel gaaf lakje van Bourjois. Net als vorige week, weer een mini lakje. Ik vind ze echt heel leuk die lakjes, hele gave kleuren voor maar €2,99! Super goedkoop dus, maar wel met hele goede kwaliteit.
Dit is 'Beetle Apparition' , een hele goede dupe van chanel peridot , maar dan natuurlijk een stuk goedkoper. Een mooie metallic lak, met heel veel shimmers en gave glittertjes! Scroll iets naar onder voor een foto in de zon, daar zie je de glittertjes nog net iets beter. I love this stuff!
Ik vind de mini bourjois nagellakjes echt heel erg tof, dit is toch wel echt mijn favoriet! Check die shimmers.. In de verpakking ziet hij er dan wel net iets magischer uit, maar toch vind ik hem op mijn nagels ook echt heel erg gaaf.

Liefs,
Heleen

7 opmerkingen:

Laat weten wat je van dit artikel vind!