woensdag 27 februari 2013

Catrice Neo Geisha lak: Dance in Gion. (swatch + review)


Hoi allemaal!
Ik heb vandaag een artikeltje over een hele gave lak van de nieuwe collectie van Catrice. Het is de Neo Geisha collectie, waar ik eerder al wat over schreef. Meer weten over de collectie? Klik hier. Ik heb dit kleurtje laatst gekocht, Dance in Gion, een donker paarse kleur. Daar ben ik al zó lang naar op zoek! Maar is dit hét perfecte kleurtje? We gaan het zien..

Oké, genoeg gekletst. LET'S SWATCH THIS!

Swatch.


Dit is het eerste laagje. De dekking is op het eerste gezicht wel prima, maar hier en daar schijnt hij iets door, tweede laagje net nodig dus!Na het tweede laagje dekt hij perfect. En de glans.. Amazing! Er zitten niet heel veel shimmers of glitters in deze lak, gewoon lekker basic. Maar naar mijn mening precies goed! Ik ben er heel erg blij mee!
Review.

De lak blijft prima zitten met een goede top coat, zonder kan hij wel snel chippen. Hij droogt niet ontzettend snel, maar ik hoef ook geen uren te wachten voordat hij droog is. Prima kwaliteit dus! En hij is ook niet heel erg duur: €2,69.

Klinkt goed toch? Toch is er nog een ding wat ik kwijt wil: het kwastje. Ik weet niet wat het is, maar het is niet het catrice kwastje wat ik gewend ben. Hij is een beetje schuin afgesneden, wat niet prettig lakt. Het kan aan mijn lakje liggen, ik weet niet of elke lak dit heeft, maar het maakt mijn nagels netjes lakken wel moeilijker!

Alles bij elkaar, een leuke aankoop, en het perfecte paarse lakje ondanks het kwastje en dat hij niet heel snel droogt.

Wil je deze lak nog kopen: wees snel, want het is een limited edition lak, en je weet niet of hij er bij jouw kruidvat nog ligt!

Te koop bij Kruidvat, tot de collectie uitverkocht is, maar gemiddeld tot half / eind maart.

Liefs,
Heleen
2 opmerkingen:

  1. Wow! Hij dekt precies echt super goed! Mooi kleurtje maar zelf draag ik niet veel paars tinten :( xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kleurtje! Jij hebt zo mooie nagels! Echt jaloers..
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!