dinsdag 26 februari 2013

Wishlist #1: Lush.


Ik ben helemaal fan van Lush. Ik heb al een aantal producten, maar er zijn zeker nog een aantal producten van Lush die ik heel erg graag wil. Aan het einde van mijn Lush stash flash filmpje, noemden ik ook al een paar producten, maar vandaag ga ik er wat uitgebreider op door. Have fun!


 
 
1. Dirty Toothie Tabs.

Toothie tabs zijn een soort tabletjes waarmee je je tanden kunt poetsen. How cool?
Je hebt verschillende smaken, ik heb niet echt een smaak die ik echt graag wil, als het maar toothie tabs zijn. :) Het lijkt me gewoon heel handig om bijvoorbeeld mee te nemen naar school, als ik onder schooltijd naar de ortho moet, en nog even snel mijn tanden wil poetsen.

2. Mint Julips Lip Scrub.

Ik heb al de bubble gum lib scrub, en die vind ik echt super lekker en fijn! Maar het liefste wil ik ook nog deze, omdat deze lib scrub mij al een tijdje heel erg aanspreekt. Hij ruikt dus naar mint, echt heel erg lekker!

3. It's Raining Men.

Dit is eigenlijk de vloeibare versie van de welbekende zeep van Lush: Honey I Washed The Kids. Een heerlijke zeep, die ruikt naar honing, zoals de naam al zegt. Ik moet zeggen dat ik niet zo'n fan ben van zepen, omdat ze mijn huid heel erg uitdrogen. Toen ik hoorde dat er een vloeibare variant van Honey I Washed The Kids was dacht ik al meteen: die komt op mijn wishlist! En hier is hij dan, haha!

4. Herbalism.

Herbalism? Wat is dat nou? Ik hoor jullie denken. Het is een reiniger, die er misschien een beetje gek uit ziet: groene smurrie. Klopt helemaal! Het moet je T-zone reinigen, dus mee eters en puistjes verminderen. Ik ben hier super benieuwd naar, en wil het heel erg graag proberen.

5. Cupcake masker.

Deze heb ik al eens gehad, maar hij was over datum, dus wil ik graag een nieuwe! Ik vond hem echt heel erg fijn, hij ruikt super lekker en het is gewoon een heel fijn maskertje!

6. Sweet Soap Of Mine.

Dit is een combinatie van de zepen: rockstar en the godmother. Twee heerlijk zoete geuren, in een verpakking dus! De twee zepen spreken mij al een tijdje aan, maar ik heb ze nooit gekocht. Ik vind het nu wel eens tijd worden, hopelijk belanden ze snel in mijn mandje!

En dit was het!
Wat zouden jullie nog graag van Lush willen?

Liefs,
Heleen

1 opmerking:

  1. Wow! Allemaal fijne producten! Jammer genoeg heb ik zelf nog niets van lush, wel wil ik super graag lemony flutter!! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!