vrijdag 1 februari 2013

Wat kunnen jullie 'beautylovers' verwachten in Februari?


De maand Februari wordt een hele leuke beautymaand met mooie nieuwe producten, vooral op budget gebied! In dit artikel alles even op een rijtje, enjoy!







Catrice Neo Geisha collectie.

Om te beginnen komt deze maand de 'Neo Geisha' collectie uit van catrice. Een collectie vol groene en paarse kleuren, maar ook mooi nude kleurtjes en donkere tinten. De lakjes zien er geweldig uit en ook zitten er verrassende producten bij. Meer weten? Klik dan hier.

Verkrijgbaar vanaf Februari.






Essence Vintage District collectie.

Ook essence komt met een leuke collectie. De 'Vintage District' collectie. Een prachtige blush, leuke nail art kitjes en vrolijke oogschaduws. Klik hier voor meer informatie.

Verkrijgbaar vanaf half Februari





O.P.I Euro Centrale collectie.

Dan een iets minder goedkope, maar toch prachtige collectie van O.P.I. Gebaseerd op Europa. .I en ook van deze collectie wil ik zeker een lakje hebben. De kleuren zijn heel mooi en er zit ook een geweldige glitterlak bij! Meer over deze collectie vind je hier!

Verkrijgbaar vanaf eind Februari.




Ciaté velvet manicure.

Na het grote succes van de caviar nails van Ciaté, komt het merk nu met 'velvet nails'. Het lijkt op een soort wol, ik ben er erg benieuwd naar!

Momenteel online verkrijgbaar.




Rimmel apocalips.

Rimmel komt deze maand met een nieuw lip product! Het moet je lippen de glans van een lipgloss geven, maar het moet blijven zitten als een lipstick.
Review lezen? Klik hier!

Vanaf Februari te koop.












Catrice nieuw assortiment.

Catrice veranderd ongeveer twee keer in het jaar zijn assortiment. Nieuwe producten en kleuren, maar ook gaan er wat producten weg. Benieuwd wat er bij komt? Dat kun je hier vinden! Wil je weten wat er uit het assortiment gaat? Klik dan hier!

Vanaf half Februari.




Essence nieuw assortiment.

En ook essence veranderd haar assortiment. Er komen geweldige producten, en natuurlijk ook een BB cream, een beautyblender dupe en nog veel meer? Nieuwe make up producten *klik* en ook leuke nagellakjes, nail art spulletjes, pigments en nog meer! Dat en wat er uit het assortiment gaat vind je hier.

Vanaf Februari.





En dit was het wel zo'n beetje! En natuurlijk ook valentijn deze maand, en ik weet dat Lush met een heerlijke valentijns collectie komt, en zo kan ik nog wel even door gaan haha!

Liefs,
Heleen

 








3 opmerkingen:

Laat weten wat je van dit artikel vind!