woensdag 24 april 2013

Mijn idool en voorbeeld: Beyoncé.


Jullie weten inmiddels wel dat ik ontzettend fan ben van one direction. Maar hé, ik luister ook naar andere muziek! Ik hou van covers, top 40 muziek, Little mix.. En Beyonce. Ik vind haar geweldig, al heel erg lang. Eigenlijk veel langer dan one direction, ik ken haar al zó lang, en ben altijd al fan geweest. En geef toe, iedereen is toch wel fan van haar? Vandaag een artikel over Beyoncé. Over haar en niemand anders. Beyoncé.Beyoncé Giselle Knowles. Dat is haar volledige naam. Wat maakt haar nou zo bijzonder, dat iedereen op deze aardbol bijna fan van haar is? Omdat ze geweldig is. Ze is zangeres, en heeft de mooiste stem van alle zangeressen die er zijn (naar mijn mening). Ja, we kunnen er niet om heen, ze is geweldig.

 
Beyoncé werd geboren in 4 september 1981. Eerst zong ze in een groep, maar laten is ze solo gegaan, en wauw, wat een succes heeft die vrouw. De groep had al veel succes, maar solo gaan was wel een goede beslissing, en succes heeft ze zeker.

 
Waarom vind ik haar geweldig? Omdat ze een prachtige stem heeft, de meest mooie nummer schrijft en zingt, een sterke vrouw is, en omdat ze een beeldschone vrouw is. Ook lacht ze in interviews alleen maar, wat dus uitstraalt dat ze een lieve persoonlijkheid heeft, en dat lees ik eigenlijk ook overal. Daarom dus.

 
En ze was in Nederland. 22 april 2013 gaf ze een optreden in het ziggo dome. En raad eens wie daar niet bij was? Juist. Heleen Pfrommer. En oh wauw, wat baalde ik. Mijn grote idool in Nederland, en ik hing niet gillend aan haar been. * depressief momentje *
 
Hier nog een paar nummers om even te genieten van haar geweldige stem:
 
Best thing i never had.

 
 
Countdown.
 
 
Listen.
 
Single ladies.
 
 
Ja. Ik ben fan.
 
Liefs,
Heleen
 3 opmerkingen:

  1. Hier nog een grote fan! Ik ben ook zo jaloers op iedereen die naar haar concert is geweest! Vind het wel heel gaaf dat we met dansen op een grote mix van allemaal nummers van haar dansen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk artikel ! mijn emailadres is nikitaxoxo@live.n

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!