donderdag 22 november 2012

Casuelle cosmetics crackle duo.

 
 


Hey!  In dit artikel een review (met swatches!), van een crackle duo van casuelle. Veel plezier met kijken!


Casuelle is een vrij onbekend merk. Ik heb dit duo gekregen, dus waar het gekocht is en hoe duur het is, dat weet ik helaas niet. Ik heb even gezocht maar ik kan er ook niks over vinden. Ik verwacht dat dit duo rond de 5 euro is.
 
Dit was mijn eerste crackle nagellak, ik heb het wel een keer opgehad, maar nooit heb ik het écht leuk gevonden, of heb ik het zelf gekocht. Maar toen ik dit kreeg moest ik wel. Nou mijn eerste echte ontmoeting met crack dus.
 
Eerst een de zilveren lak aan breng als 'base'.
 
 
 
Hij dekt niet meteen helemaal top, nog maar een laagje..
 

Na 2 laagjes dekt hij helemaal goed, en wat een mooie kleur zeg! Het komt niet goed over op de camera, maar er zitten tientallen shimmers en kleine glittertjes in. Echt een mooi lakje, ik ben bang dat ik mijn nagels ga verpesten met de crackle lak..

 
 
 
De crackle lak 'crackt' super goed! Niet te groot en niet te klein. De substantie van de crackle nagellak is wel vrij dik, maar hij crackt wel heel goed en snel. Ik ben tevreden!
 
Het is een super goed duo, en ik weet zeker dat ik de zilveren basis lak ook zonder de crack ga dragen op mijn nagels. Ik weet niet wat ik van crackle nagellak vind, ik vind het er zo rommelig uit zien, geen idee waarom.
 
De lak blijft lang zitten, ik heb het nu al 4 dagen op en hij zit nog prima.
 
Ik ben erg tevreden, leuke duo!
 
xx
Heleen

1 opmerking:

  1. Oeh die zilvere in twee laagjes is echt heel mooi! De combi is ook heel mooi & grappig dat de flesjes zo in elkaar passen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!