dinsdag 20 november 2012

Mijn 10 super vrouwen!

Hello girls!

Ik ga jullie in dit artikel laten zien wie ik de 10 super vrouwen van de world vind. Dat houdt in dat ik jullie 10 super - mooie, bijzondere, unieke, stoere, power vrouwen vind. Veel plezier met kijken!1. Doutzen Kroes - Friesche prinses.Deze prachtige vrouw kon in dit lijstje niet ontbreken: Doutzen Kroes. Ze is gewoon mooi van top tot teen, zonder 10 lagen foundation. Altijd tip top verzorgd, en gewoon een geweldige vrouw.

2. Sylvie van der Vaart - A beautiful survivor.Ik vind Sylvie van der Vaart echt een power woman! Ze is genezen van kanker, wat ik echt ontzettend knap vind. Ze reist de hele wereld over, voor allerlei dingen, en is beroemd ook in het buitenland. Ik moet zeggen dat ik best jaloers op haar ben, want ze heeft het goed voor elkaar: mooie baan, (mijn) droom man, tja.. En wederom is dit ook weer een mooie vrouw, met een kort, en een lang kapsel!

3. Yolanthe Sneijder - Cabau van Kasbergen - Van top tot teen een mooie vrouw.


Aaah, ik vind haar zo mooi! Ik kan gewoon steeds naar haar kijken en denken: wat ben jij prachtig. Ja, ook Yolanthe hoort tot mijn 10 super vrouwen.

4. Dominique Rijpma van Hulst ( Do ) - Natural beauty.


 
Ik vind Do een hele mooie vrouw, die ook nog eens prachtig kan zingen. Ze zingt liedjes heel mooi, en brengt het gevoel ook heel erg mooi over. Check die prachtige oogschaduw trouwens even op de foto hierboven. Wauwie!


5. Beyoncé Giselle Knowles - Best singer and woman of America.


Al jaren ben ik grote fan van haar. Ze is mooi , en kan zingen als geen ander. Ze is dit jaar bevallen van Blue Ivy Carter, en is getrouwd met Jay Z. Zij is echt een geweldig, mooie en bijzondere vrouw, en voor mij de allerbeste zangeres ooit.

6. Halle Berry - Miss USA verdiend!


Ik zag haar laatst staan in de beau monde, en ik dacht meteen: wauw, zij is mooi zeg! Ze is model en actrice, en werd maar liefst tweede met Miss USA verkiezing in 1986. Verdiend!

7. Cheryl Cole - Beautiful power woman.


Cheryl Cole.. Dat haar.. Prachtig! Maar niet alleen om haar uiterlijk hoort ze bij mijn 10 super vrouwen, ook om haar power: in julie 2010 kreeg ze malaria, heel erg, ze was vrienden en familie twijfelden of ze het wel zou halen, maar gelukkig was ze er al snel weer boven op. POWER WOMAN!

8. Kelly Rowland - Juweeltje om te zien..Wat zijn er toch veel mooie vrouwen op de wereld zeg.. Zo ook weer: Kelly Rowland. Een Amerikaanse zangeres, met prachtig haar, een geweldige lach en een mooie stem. Wauw!

9. Serena Verbon - Spiegeltje spiegeltje aan de wand.. wie heeft de mooiste haren van het land? Serena Verbon.


Ik denk dat er bij veel al een belletje gaat rinkelen *beautylab beautylab*. hahaha. Voor de gene die haar niet kennen: ze is een 25 jarige beautyblogger. Ik vind haar heel erg mooi, en oh.. Wat ben ik jaloers op haar haren..

10. Jennifer Lopez - 43 jarige schoonheid.


43 jaar, en er nog zo uit zien. Respect hoor. Tevens een hele goede zangeres.

Dit was het! Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en ik zie jullie snel weer!

xx
3 opmerkingen:

  1. Hele mooie vrouwen, Doutzen is een terechte nr. 1!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allemaal super vrouwen vooral Doutzen & Beyonce :D
    Leuk dat je Serena er tussen hebt gezet !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!