woensdag 14 november 2012

Persoonlijke artikel. - i can't live without..

Hoi,

Vandaag een keer een persoonlijk artikel! Nou ja, ik ga jullie vertellen waar ik niet zonder kan leven, het is maar wat je persoonlijk noemt: Denk aan eten, vrienden, enz. Natuurlijk kan ik wel zonder deze dingen leven, de dingen die jullie zometeen zien, zijn meer dingen die mijn leven gewoon veel leuker maken. Vinden jullie zo'n update/artikel leuk? Moet ik dit vaker doen? Let me know!


I cant live without...


1. Friends & Family

Ik kan echt niet leven zonder mijn vriendinnen, vrienden en familie. I know, klinkt alsof ik 24/7 bij en met mijn vrienden en familie ben, maar dat is niet zo. Toch wil ik zo vaak mogelijk gezellig met ze afspreken. Met mijn vrienden we hebben dan ook veel lol, en zonder hun had ik echt een saai leven.

2. Nichtjes

Mijn nichtjes kunnen in dit lijstje gewoon niet ontbreken. Natuurlijk zijn ze familie, en horen ze bij punt 1, maar ik wil ze nog even extra in het zonnetje zetten. Ik zie ze bijna elke dag, en ze zijn gewoon super speciaal. Ze wonen naast me, en we gaan elk jaar met elkaar (oom, tante, neef, neefje, nichtje dus, en nicht) op wintersport. Dat is altijd onwijs gezellig. We houden alle 4 (ik, nichtje, nicht, en mijn zus) heel erg van beauty, en mijn nichtjes hebben ook een blog, de link staat onderaan dit bericht! Nee, zonder mijn nichtjes kan ik echt niet leven.

3. Mentos

YEAH! Mentos. Ik hou ervan! Het ligt bij mij thuis in de keuken la, en steeds als ik in de keuken ben pak ik er wel 2. Ik heb mijn vriendinnen aangeleerd dat ze nooit 1 mentosje mogen pakken, alleen 2. =)

4. Nagellak

Ik kan echt niet zonder nagellak! Ik wil het liefst de hele week, elke dag, mijn nagels lakken. Echt, ik vind het super!

5. Vakantie

Heerlijk vakantie! Na een paar weken keihard werken op school *ahum* , heerlijk een weekje of 2 weken vakantie. Gewoon niks doen, uitslapen, en vooral: GEEN SCHOOL. In de zomervakantie ga ik altijd naar Frankrijk, met vaste vakantievrienden. Geweldig leuk! En natuurlijk heerlijk weer! Echt als ik niet naar Frankrijk zou gaan, zou ik gewoon depressief worden in Nederland met het slechte weer. Ook ga ik elk jaar op wintersport, ook leuk!

6. Blog(s)

Tja, als ik mijn blog toch niet had.. Dan had ik het een stuk rustiger! Het lijkt soms alsof ik er niet zoveel mee bezig ben, als ik een paar dagen geen artikel plaats, maar ik kijk er elke dag wel een paar keer op, en ben bezig met nieuwe artikelen! Ik heb mijn blog nog niet heel erg lang, maar het is voor mij echt een hobby, en ik ben er veel mee bezig. Maar ook zonder ander blogs, zou ik niet kunnen leven. Nou ja, kan wel, maar mijn leven is een stuk leuker met andere blogs! Ik ben fan van BeautyGloss, veracamilla, Lenette 12345, en inspiredbybeauty.

7. Youtube

Niet persee om mijn filmpjes, maar als er geen Youtube bestond zou ik wel wat missen zeg.. Ik kijk elke dag of er weer iemand een nieuw filmpje heeft geupload, en die bekijk ik dan ook meteen. Ook daar kan ik echt niet zonder leven.

8. Dansen 

Ik vind dansen ontzettend leuk, en ik doe het 4 uur per week. 2 uur klasiek op school, en gewoon in mijn vrije tijd 2 uur hiphop. Ongeveer een half jaar geleden ben ik er op gegaan, en ik vind het nog steeds leuk, en ik ga er zeker voorlopig niet meer vanaf! Ik zit in een demo-team, dat betekent dat ik meer wedstrijden en optredens doe dan een normaal groepje en ook iets hoger niveau. Ik hou van dansen!

9. Muziek / one direction

Muziek, daar houdt iedereen wel van. Ik ben enorm fan van one direction, wauw, ik kan echt niet zonder die jongens! Ik naar hun concert 3 mei, en ik ben gek op die jongens en hun liedjes! Ook hou ik van Beyoncé, ik ben gek op haar, en haar muziek. Ook weer zoiets wat mijn leven wat leuker maakt: MUZIEK.

10. Twitter

Last but not least : Twitter. Hahaha zonder twitter waren mijn cijfer 10 x zo hoog, maar ik ben echt blij dat ik twitter heb, want het is zo leuk! Gewoon weten wat je vrienden elke minuut doen, ik vind het gaaf.

Blogs nichtjes:

Sophie: http://sophiehopbeauty.blogspot.nl/
Judith: http://thequeenofbeautyx.blogspot.nl/

Hope you like it!

xxxx


4 opmerkingen:

  1. Leuk stuk zeg :) Het zou zomaar mijn lijstje kunnen zijn, ik ben ook best close met mn nichtjes & kan ook niet zonder blogs, nagellak, youtube, muziek & dans en natuurlijk mijn familie :) Leuk geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!