vrijdag 21 december 2012

Review: mascara/eyeliner Hema kerstcollectie 2012.


Het tweede artikel van vandaag, anders red ik het niet voor de kerst.
Ik hoop dat jullie het niet erg vinden ;).
Zoals je hier boven al wel hebt gezien, is het een review, over de mascara/eyeliner van Hema, uit de kerstcollectie van dit jaar. Teeez heeft zoiets al eerder uitgebracht in een collectie, met wat meer kleuren, maar wel leuk dat Hema dat nu ook doet!
Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan verder!Het is dus een eyeliner en mascara, met gouden glitters. Je kunt het over je eyeliner of mascara aanbrengen. Ik zou het niet snel zonder zwarte eyeliner of mascara eronder gebruiken, want als mascara geeft hij natuurlijk geen volume, en als eyeliner vind ik hem persoonlijk mooier met een zwarte eyeliner eronder. Maar dat is mijn mening. Het 'borsteltje' voor de mascara is niet dik, wat ik een beetje vervelend vind met aanbrengen. Hierdoor zie namelijk heel weinig van de glitters op je wimpers, haast niet zelfs. Een kleine teleurstelling. Het eyeliner kwastje is vrij dun, maar niet een waar ik een 'ongelooflijk dun lijntje' mee kan zetten.
BEMM! Lekker veel glitters, goed bezig Hema! Een pluspunt! De substantie is een beetje dik, maar dat vind ik niet heel erg. Tot nu toe bevalt hij goed! Nu kijken hoe hij op het oog is!

 
Ik draag onder de gouden glitter eyeliner de exaggerate zwarte eyeliner van Rimmel London.
Op deze foto draag ik hem alleen over mijn eyeliner, en wat aan de puntjes van mijn wimpers.
 
Als eyliner:
Ook op mijn oog zie je veel gouden glitters, en is hij vrij dekkend. Het aanbrengen gaat prima, al is het kwastje niet heel erg dun, vond ik het best simpel. Ik vind hem iets prikken in het begin, dat komt denk ik doordat het even moet drogen, wat trouwens vrij snel gebeurt, en doordat mijn ogen redelijk gevoelig zijn. Ik vind hem erg mooi! Hij blijft prima zitten, maar je verwijderen gaat ook makkelijk. Daar was ik wel verbaasd over, want glitters zijn mooi, maar eraf halen is een rotwerk. Bij deze eyeliner niet!
 
Als mascara:
Ik heb geprobeerd hem ook op mijn wimpers aan te brengen. Dat kun niet met het 'borsteltje' , daarom probeerde ik het met het eyeliner kwastje. Ook dat ging niet gemakkelijk. Toch heb ik wat aan kunnen brengen op de puntjes van mijn wimpers, wat je overigens niet heel erg goed zit. Nee, voor mascara zou ik deze niet aanraden.
 
Conclusie:
Hij blijft goed zitten, en het verwijderen gaat ook prima. Prikt in het begin een beetje, maar als hij droog is, voel je niks meer. Als mascara, voor over mijn zwarte mascara, vind ik hem niet geweldig. Met het 'borsteltje' aanbrengen gaat lastig, en ook met het eyeliner kwastje. Hier en daar een gouden glitter op je wimpers dus, jammer! Als eyeliner is hij top, maar als mascara dus niet helemaal geweldig.
Ik vind het een leuke aankoop, zeker voor de kerst en andere feestdagen is hij zeer geschikt!
 
Mascara/eyeliner van de Hema kerstcollectie is €3,75 en te koop bij Hema en is ook verkrijgbaar in zilver. Nu te koop!
 
Meer weten over de kerstcollectie van Hema? Klik dan hier voor een uitgebreid artikel van veracamilla!

 
Dit was de review, ik hoop dat jullie er wat aan hadden, het is echt een aanrader!
 
Liefs,
Heleen


1 opmerking:

Laat weten wat je van dit artikel vind!