donderdag 3 januari 2013

Wat kunnen jullie in dit nieuwe jaar verwachten?

Vandaag een artikel met de dingen die jullie in het nieuwe jaar kunnen verwachten op mijn blog. Eergisteren plaatste ik al een artikel met wat ik allemaal ga doen in 2013, en een terugblik op 2012. Maar vandaag wat jullie dit nieuwe jaar kunnen verwachten op mijn blog, en ook wat voor mijn youtube. Benieuwd? Lees dan verder!

1. (Hopelijk) een nieuwe lay-out.

Ik vroeg jullie al of jullie misschien iemand wisten die een lay-out kon maken voor mij. Helaas wisten jullie niemand, dus ga ik zelf nog op zoek. Ik wil heel graag een mooie lay-out, maar ben er zelf een enorme kluns in. Toch wil ik het dit jaar echt gaan proberen of iemand gaan zoeken. Sowieso komt er dit jaar een nieuwe lay-out, wanneer weet ik nog niet.

2. Meer lifestyle artikelen.

Ik ben er dit jaar al een beetje mee begonnen, maar het komende jaar wil ik nog meer lifestyle artikelen gaan schrijven. Ook weer iets wat jullie kunnen verwachten.

3. Winactie.

Een winactie! Deze maand al, in samen werking met een webshop. Super tof, ik hoop dat jullie allemaal meedoen, wil je op de hoogte gehouden van deze winactie? Volg me dan via bloglovin of google.

4. Een twitter account voor mijn blog / youtube.

Ik heb al wel een twitter account, maar ik wil die liever gewoon een beetje 'persoonlijk' houden, en een ander account aanmaken voor mijn blog en youtube. Dan kan ik tweeten over nieuwe artikelen, en dat soort dingen. Daarover later meer.

5. Een nieuwe wekelijkse tag.

Ik doe elke zaterdag mijn zelfverzonnen tag 'Whats on my nails'. Ik merk dat jullie dat erg leuk vinden, dus daarom wil ik dat op nog een andere dag gaan doen en dan een nieuwe tag. Welke, en wanneer moet ik nog verzinnen, laat idee├źn maar achter bij de comments!

Youtube:

1. Music video's en stopmotions.

Dat wil ik echt heel erg graag gaan doen, ik ben er alleen helemaal niet bekend mee, maar ik wil het wel gaan proberen, en vaak gaan doen.

2. 2 keer in de week een filmpje.

Ik doe op dit moment een keer in de week een filmpje, maar ik wil het vaker gaan doen. Twee keer in de week, dat lijkt me wel wat. Misschien wordt dat dan een vlog, in ieder geval een kort filmpje, verwacht er niet te veel van.

Dit was het, bedankt voor het lezen! Het is allemaal nog een beetje 'misschien' en 'hopelijk' maar ik ga mijn best doen om dit allemaal te kunnen voltooien in 2013.

See you!

Liefs,
Heleen

1 opmerking:

  1. Nice!, ik ben ook een nieuwe tag begonnen : "watch this!", ik kan ook wel een mooie layout gebruiken:)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!