woensdag 6 februari 2013

Let the battle begin?

Vandaag een kort artikel, maar misschien wel interessant.

Ik keek laatst een in de vragen voor mijn Q&A en zag toen een vraag van Dzinh: 'Ga je ooit eens met iemand een nail art battle doen?'
Natuurlijk wilde ik die vraag beantwoorde in een Q&A ,die er heel snel aankomt kan ik al zeggen, maar ik dacht, ik doe een soort oproep.

Dus wil jij met mij nail art battle doen? Dat betekent dat we allebei een nail art maken, in hetzelfde thema, en dat we dan mijn bezoekers en jouw bezoekers laten kiezen! Het is natuurlijk leuk als jij ook een blog hebt, maar dat is niet verplicht, en je kan ook een battle met mij doen als je geen blog hebt.

Ben jij wel ge├»nteresseerd? Mail dan naar heleenpfrommer@gmail.com of laat hieronder een reactie achter, maar het liefst via mail.
Heb jij een leuk idee voor de eerste battle? Laat dat dan ook achter bij de comments!

Ik weet niet of er veel mensen zijn die dit leuk vinden, maar als er meerdere zijn, komen er dus ook meerdere battle's, en als er bijvoorbeeld eentje reageert, zal ik waarschijnlijk meerdere battle's doen met diegene.

Alles duidelijk?
Haha, ik zie jullie morgen weer!

Liefs,
Heleen

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel een heel leuk idee & ik heb ook een blog :D Ik wou eigenlijk een challenge gaan doen of zo, maar battelen is natuurlijk leuker! :D Ik stuur je ook wel even een mail !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je een mailtje gestuurd!!! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry Heleen,
  Ik ga al nailart-battelen met "annaliesnails" ,
  Xxx sophie

  BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!