maandag 25 februari 2013

Update #2 : Volgers, Oostenrijk, Neo Geisha Catrice and more..

Hey! Vandaag weer een lekker persoonlijk artikeltje, weer even een update.
Dit keer over de vakantie, mijn volgers, en nog meer! Lees snel verder!

Volgers.

Ik heb nu 29 volgers op bloglovin, en 11 op google. Natuurlijk kunnen het er meer, maar ik ben er echt blij mij! Ontzettend bedankt allemaal! Echt heel erg tof!

Winactie.

Ik wil binnenkort weer een winactie gaan doen, omdat ik het super leuk vond om een winactie te houden. Ik krijg dan veel nieuwe volgers, maar ik vind het ook leuk om al die nieuwe volgers te zien en als ze blogs hebben, hun blogs te bekijken! Dus voor allebei leuk. Ik weet nog niet of ik met een bedrijf een winactie ga doen, of gewoon leuke spulletjes die ik zelf koop. Iemand een leuke webshop om een samenwerking mee te starten voor een winactie? Laat maar weten!

Samenwerking.

Op dit moment ben ik aan het samenwerken met een super leuke webshop. Meer daarover komt nog op mijn blog. Wat ik met samenwerking bedoel? Ik krijg dan producten opgestuurd, om te reviewen op mijn blog. Er komt ook zeker een unboxing video van!

Oostenrijk.

Ik ben in de voorjaarsvakantie heerlijk in Oostenrijk geweest. Het was ontzettend leuk en heel gezellig! Oostenrijk is wel heel anders dan Nederland. Ik heb het idee dat ze daar iets zuiniger zijn. De vrouw bij wie wij in huis zaten, maakte zelf haar kaas, eieren, melk en nog veel meer! Ook is Oostenrijk veel ouderwetser, de huizen dan. Ze lopen nog erg achter heb ik het idee van, maar ik ging een middagje naar Ischgl en daar is het juist andersom: heel veel hotels, en bussen volgepropt met honderd mensen, en er liepen per dag wel meer dan duizend mensen op de piste. Ik zat trouwens in het plaatsje Kappl. Ik vond het eigenlijk heel leuk om weer voor het vierde jaar in een ander huis, en een andere leefomgeving te zijn. Ik heb ontzettend genoten, en het was onwijs gezellig.

Er komt nog een uitgebreide vlog van, die ben ik nu aan het bewerken, dus die kunnen jullie snel verwachten.

Catrice Neo Geisha collectie.

*Heleen huilt* De neo geisha collectie is niet in mijn kruidvat! Zo jammer! Ik wilde heel graag een mooie oogschaduw, en die lip and cheek colours.. Wauw! Echt balen dat hij niet bij mijn kruidvat lag, volgende collectie beter..

2 dagen later..

JAWEL! HIJ IS ER WEL! Ik heb een heel gaaf nagellakje gekocht, helaas was de lip and cheek colour uitverkocht in de kleur die ik wilde, en ik had er eigenlijk ook niet veel behoefte aan. De oogschaduws waren mooi, maar de kleuren spraken mij niet echt ontzettend aan, maar ach. Ik ben wel blij met het nagellakje!

DE VAKANTIE IS VOORBIJ.

Nog een reden om te huilen: de vakantie is bijna voorbij. Zó jammer! Nu moeten we nog heeeeel lang wachten tot de volgende vakantie. Naar school. Ik heb er echt vrij weinig zin in. Veel sterkte allemaal vandaag, het eerste schooldagje.

Dit was het alweer!

Met mij gaat het heel erg goed, en hoe gaat het met jullie?

xxx
Heleen


3 opmerkingen:

  1. hihi leuk stukje! Je vakantie klinkt inderdaad heel leuk :) Ben benieuwd naar je winactie & samenwerking!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah Heleen...super leuk geschreven! Ik ben idd ook benieuwd naar je samenwerking :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vind je blog super leuk! En de druk van school kennen we allemaal wel denk ik! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!