donderdag 7 maart 2013

Kortingsbakken.. Kun jij ze weerstaan?

Kortingsbakken. Bij de kruivat zie je zie, Hema, en zo kan ik nog wel even door gaan. Kortingsbakken. Het meest verleidelijke deel van de winkel. Kan jij ze weerstaan?

Wat vinden jullie ervan? Ontloop je ze zoveel mogelijk, of loop je niet de winkel uit zonder even een graai gedaan te hebben in een kortingsbak. Ligt het aan de winkel? Aan de producten? Wat doe jij? Ik ga het dus vandaag met jullie over kortingsbakken hebben.


De producten in de kortingsbakken zien er meestal niet meer opperbest uit. Zelfs kapot, of vreselijk gebruikt zelfs. Soms ziet het er gewoon niet meer uit, en twijfel je of het niet gewoon de prullenbak in moet.

Daar staat natuurlijk wel iets tegenover. Waaarom zou je anders die kapotte, gebruikte, lelijke producten kopen? Dit is natuurlijk overdreven, en echt niet altijd zo, maar over het algemeen wel vaak het geval.

Dus, waarom zou je die producten kopen? Omdat het vaak in de prijs heel erg verschilt! Vaak zijn de producten niet meer dan 10 euro. Dat verschilt natuurlijk per winkel. Bij de kruidvat is de maximale prijs meestal 5 euro. Bij duurdere winkels, is de prijs ook wel hoger, ook in de kortingsbakken, maar vaak scheelt het een hoop.

Ik zelf koop niet ontzettend vaak wat uit kortings bakken, heel af en toe uit een oude collectie. Eigenlijk alleen bij kruidvat. Bij hema is de kortingsbak niet heel bijzonder, en bij andere winkels vind ik het ook niet echt aantrekelijk.

Wat vind jij van kortingsbakken, en kan jij ze weerstaan?

Ik ben super benieuwd wat jullie van kortingsbakken vinden, laat het achter bij de comments!

Liefs,
Heleen

1 opmerking:

  1. Leuk artikel!!
    Nou ja...soms neem ik er wel eens een kijkje in als ik een oude LE collectie gemist heb, vaak heb je dan producten van 3 euro, afgeprijsd naar 1 euro en dat is soms wel super fijn. Zelf kijk ik ook alleen maar in de kortingsbakken van het kruidvat!

    Liefs, Dzinh xx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!