woensdag 20 maart 2013

Review: Nailart glitter stickers cbc-beauty.nl


Jullie hebben al heel veel informatie gelezen in het artikel over cbc-beauty.nl. Vandaag is het tijd voor de eerste review! Ik heb de nagelstickers uitgebreid getest voor jullie, en daarom vandaag een uitgebreide review.
Vandaag een review dus over nagelstickers van cbc-beauty. Het zijn op precies te zijn: de Nailart glitter stickers - Strikjes Pink. Het zijn dus super schattige strikjes, met glitters! Het is een velletje met 39 stickers. Super schattig! Allemaal verschillende maten, en twee verschillende kleuren. ZE zijn voor slechts €1,29 te koop op cbc-beauty.nl. Tijd om deze schatjes te testen!


Review.
De nagelstickers zijn er dus in verschillende maten. Sommige zijn echt veel te groot voor mijn nagels, maar de meeste zijn eigenlijk wel goed.
 
 
 
Het aanbrengen is niet moeilijk. Nagels lakken, heel goed laten drogen, en dan de stickers aanbrengen. Let op! Het kan nog wel een gedoe zijn om de stickers er helemaal heel af te krijgen, van het velletje waar ze op zitten, omdat sommige niet zo dik zijn, vooral de kleintjes scheuren snel doormidden. Let daar dus wel op, en haal ze er niet al te ruw en snel af!
Ook plakken ze meteen goed aan je nagel, dus breng het meteen aan op de plaats waar je de sticker wilt, anders is het zo'n gedoe.
 
 
Voor de rest gaat het aanbrengen snel en gemakkelijk, maar ziet er toch leuk uit. Dan breng je een laagje topcoat aan, en je nail art is klaar! Hieronder foto's om te laten zien hoelang ze er op blijven zitten. Ik heb twee laagjes top coat gebruikt.
 
 
 
Hier zitten ze er net op.
 
 
Hier zitten ze er twee dagen op.
 
 
Hier zitten de nailart stickers er vier dagen op.
 
 
Zoals je kunt zien scheuren er na twee dagen al wat nail art stickers door midden, maar dit komt ook omdat ik veel heb gedaan, maar er zitten toch twee lagen top coat op, dus zou je zeggen dat dat wel mee zou moeten vallen. Maar, de stickers die doormidden zijn gescheurd na twee dagen, waren al gescheurd toen ik ze aanbracht. Dit zijn voornamelijk de wat kleinere stickers. Dit verandert de zaak alweer een beetje. Want zoals je ziet, zit de grote strik er nog prima op na vier dagen. Het heeft dus denk ik met het formaat te maken, of omdat de stickers al gescheurd waren toen ik ze aanbracht.
 
Conclusie.
 
De stickers zien er heel leuk uit, en het aanbrengen gaat simpel. De stickers plakken meteen heel erg goed. Ze blijven goed zitten voor nagelstickers, en over het algemeen scheuren ze niet snel. Het ligt er maar net aan of ze helemaal heel van het velletje afkomen, dan scheuren ze totaal niet snel (zoals het grote strikje). Ik vind het heel erg leuk, en ook de glitters en de kleuren zijn heel erg cute! En de prijs zit ook nog eens mee. Ik ben tevreden!
 
Wat vinden jullie van nagelstickers?
 
Liefs,
Heleen
 


1 opmerking:

Laat weten wat je van dit artikel vind!