donderdag 9 mei 2013

Catrice LE 'Hip Trip'.


Het is (eindelijk) weer tijd voor een nieuwe collectie van Catrice! De vorige was de Candy Shock collectie, leuk, maar voor mij niet echt bijzonder of uniek. Maar deze meiden.. Wauw! Ik stop met praten, ik laat hem zien, want ik ben zo enthousiast!Catrice heeft zin in de zomer, en dan vooral in festivals. Catrice laat zich inspireren op festivals, hippiejurkjes, rock accessoires, stoere schoenen, en lekker opvallende looks. Verwacht in deze collectie blauwe tinten, iets wat roze kleuren, groen, en wat meer nude kleurtjes. Maar, toch met een vleugje rock. Let's show it!Eye shadow palette.

Catrice belooft zachte texturen, matte, en ook shimmery finishes, en een perfecte professionele looks. Dat is nog al wat, het zijn leuke kleurtjes, die je niet snel tegenkomt bij budget merken. Leuk!

Verkrijgbaar in:

C01 Haunting Melody.

Prijs: €4,99
Sheer lip colour.

Deze lipsticks zijn goed gepigmenteerd, glanzend, maar toch subtiel.
Ze moeten verzorgd, en comfortabel aanvoelen, ik ben benieuwd, de kleurtjes zijn in ieder geval super pretty!

Verkrijgbaar in:
C01 Salmon Dance.
C02 Wheels On Fire.
C03 Nude & Rude.

Prijs: €3,99


Satin Blush.

Deze blush in een stik vorm, geeft een mooi blosje op je wangen, is makkelijk aan te brengen, en blijft goed zitten. Catrice belooft een flamingoroze kleur, helaas is de kleur op de foto niet te zien. Flamingoroze belooft in ieder geval een leuk kleurtje. De blush pigmenteerd niet geweldig, maar met meerdere laagjes, wordt hij extra knallend!

Verkrijgbaar in:

C01 Light My Fire.

Prijs: €3,99
Hydrating Bronzing Powder. 

Deze poeder hydrateert, en geeft een mooie natuurlijke teint. Volgens Catrice een absolute zomer must-have.

Prijs: €4,59
Ultimate Nail Lacquer.

Ultimate. Wat staat voor: Ultieme kleuren, ultieme dekking, ultieme finishes, en ga maar door. Deze lakken maken je 'Rock on festival - look' helemaal af.

Verkrijgbaar in:

C01 Blue Highway.
C02 Green Days.
C03 The Salmon Dance.
C04 Wheels On Fire.
C05 Nude & Rude.

Prijs: €2,99

Passport cover.

We gaan richting de zomervakantie, en iets wat zeker niet mag ontbreken dan zijn pasjes: paspoorten, maar natuurlijk ook creditcards en je pinpas. Catrice brengt een hele leuke knalroze passport cover uit, waarin je al je pasjes kunt bewaren.

Prijs: €4,99

Wat vind ik van deze collectie?

Zoals ik in het begin al zei, ben ik enthousiast. Ik kan echt niet wachten totdat deze collectie in de winkels ligt. Ik ben het meest excited over het oogschaduw palette, omdat de kleuren gewaagd zijn, en lekker opvallend: weer eens wat anders. De lipsticks. Daar ben ik verliefd op. Vooral de koraal kleur vind ik mooi, maar nude is voor mij onmisbaar, maar daar heb ik er al een aantal van. Toch ben ik bang dat die ook in mijn winkelmandje beland. Ook de blush spreekt mij aan, maar vooral omdat ik benieuwd ben naar de kleur. De lakjes doen mij niet zo veel, en de poeder ook niet. De paspoort houder is leuk bedacht, maar voor mij geen must.

De collectie ligt vanaf half mei tot eind juni in de winkel.

Wat vinden jullie van de collectie?

Liefs,
Heleen

1 opmerking:

Laat weten wat je van dit artikel vind!