woensdag 29 mei 2013

Review: Palmer's cacoa butter formula.


Ik kocht laatst de Palmer's cocoa butter formula crème, omdat ik hem heerlijk vond ruiken naar chocolade en daar ben ik dol op. Maar ben ik ook dol op de werking van deze crème? Je leest het in deze review.Het is een multifunctionele crème: te gebruiken op je hele lijf, en met name voor handen, ellebogen en knieën. Hij moet de huid versterken en littekens en vlekjes verzachten en camoufleren. Hij is ideaal voor de ruwe en droge huid, maar dus ook extra voedend voor de normale / gemengde huid. Niet echt iets voor de vette huid, maar bijna voor elk huidtype wel prima. Ook is het een geconcentreerde crème, wat inhoudt dat je niet te veel moet gebruiken, want dat is niet nodig. Hij is dagelijks te gebruiken.Zoals je kan zien is het een hele dikke crème, je kan wel zeggen, boter. De Palmer's cocoa butter formula crème is crèmekleurig, erg bijpassend. Je hebt, zoals ook al aangegeven staat, niet veel nodig. Dit is voldoende voor mijn beide benen.Ik heb hem voor jullie getest vooral op mijn handen, maar ook op mijn enorm droge benen. Hij werkt enorm goed als je een hele droge huid hebt, en hele drogen handen. De geur vind ik heel erg lekker, maar soms een beetje te heftig, daarom gebruik ik hem ook vaak 's avonds. Je ruikt hem de volgende dag dan nog wel, maar subtiel en gewoon lekker, en niet te. 


Conclusie.

Ik ben hier ontzettend tevreden over, het is echt fijn spul! Het verzorgt mijn huid erg goed, en ruikt heerlijk naar chocolade. Soms is de geur wel iets te heftig, maar zoals ik al zei gebruik ik hem dus vaak 's avonds voor ik ga slapen op mijn lijf en handen. Hij moet littekens verzachten, nu heb ik niet zoveel littekens, dus heb ik dat niet echt kunnen testen, maar zacht maakt hij mijn huid zeker! Ik ben om.

De Palmer's cacao butter formula is te koop bij o.a Kruidvat en etos voor €3,04. Dan krijg je een tube van 60 gram. Lekker budget!

Liefs,
Heleen 


1 opmerking:

Laat weten wat je van dit artikel vind!