zaterdag 25 mei 2013

Swatches: KIKO 271 & 340.


In dit artikel konden jullie al lezen, dat ik niet elke week meer 'What's on my nails' artikelen meer ging doen, lees het artikel terug als je niet weet waar ik het over heb. Ik ga dus vanaf vandaag elke zaterdag een nagel artikel doen, vandaag laat ik jullie swatches zien van twee geweldige KIKO nagellakjes.

KIKO is helaas niet in Nederland te koop. Ik heb het blauwe nagellakje in Duitsland gekocht, en de glitterlak in Italië. Ook is KIKO in Frankrijk te koop. Het blauwe lakje is nummer 340 en de zilveren glitterlak is nummer 271. 


KIKO nail lacquer 340.

Dit is echt een van mijn favoriete nagellakjes van dit moment, deze is zo mooi! Echt de perfecte lichtblauwe kleur, super mooi! Dekt enorm goed, namelijk in een laagje. Toch heb ik 2 laagjes op gedaan, voor net iets meer volledige dekking.

 Op mijn ringvinger KIKO nail lacquer 271.

Ook dit is een grote favoriet, maar wel een beetje basic. Ik heb de lichtblauwe lak van KIKO mat gemaakt met een matte top coat van Gosh, en op mijn ringvinger heb ik nummer 271 van KIKO aangebracht. Ik vind het wel een tof effect geven. Het lakje dekt niet geweldig, maar ook niet ontzettend slecht. 

Ontzettend mooie en leuke lakjes. Nummer 340 is echt een toevoeging aan mijn stash, echt uniek, en ontzettend mooi, en wat een geweldige dekking. Nummer 271 vind ik ook mooi, maar dekt wat minder.
KIKO nagellak droogt snel, en blijft lang zitten. Ik ben tevreden!

Liefs,
Heleen


3 opmerkingen:

Laat weten wat je van dit artikel vind!