woensdag 12 juni 2013

Review: NYC Big bold curl mascara.


Volle wimpers, veel volume, nog meer lengte, en natuurlijk gekrulde wimpers: dat willen we allemaal wel. De NYC big bold curl mascara zou ons daarbij een handje moeten helpen. Met het grote borsteltje zou hij je wimpers niet alleen super veel volume moeten geven, maar deze mascara zou ook moeten werken voor prachtig gekrulde wimpers. Doet deze mascara wat hij belooft? I'm gonna show you!

De verpakking spreekt mij heel erg aan: lekker knallend groen, met roze letters, en klein is deze verpakking ook niet. De mascara bevat 12 ml en is voor €3,99 te koop bij onder andere het kruidvat.


Het borsteltje is groter dan groot, en er zit een krul in, maar maakt hij je wimpers ook zo groot en krullend?


Wimpers zonder mascara.


NYC Big bold curl mascara.

Wauw, wat ben ik verbaasd. Ik had dit zeker niet verwacht. Het borsteltje werkt verbazend goed, en de mascara geeft veel volume, en of hij mijn wimpers ook krult? Hieronder even een duidelijke foto:


Sorry voor de wazige foto maar het gaat om het principe. Hij krult wel, maar niet verbazend goed. Volume geeft hij wel, en hij separeert ook goed en geeft lengte.


Conclusie.

Ik ben erg verbaasd door deze mascara, ik vind hem top! Hij geeft heel veel volume, lengte, en hij separeert. Zeker een favoriet! Ook echt niet duur voor zo'n goede mascara, ik ben echt tevreden! Hij krult niet als de beste maar het effect zal denk ik goed tot zijn recht komen aan de hand van een wimper krultang. Hij blijft ook de hele dag op zijn plaats, en korrelt niet, en geeft ook geen klontjes met aanbrengen.
Toppertje!

Liefs,
Heleen


2 opmerkingen:

Laat weten wat je van dit artikel vind!