zaterdag 6 juli 2013

Swatches & review - Miss sporty Clubbing Colours nagellakjes 461, 462, 463,465.Hi meiden!
Het is weer tijd om jullie een aantal nagellakjes te laten zien! Ik heb voor jullie 4 nagellakjes van miss sporty geswatcht, en die ga ik jullie in dit artikel laten zien, let's go!* Op alle foto's draag ik 2 laagjes.

461
Dit is een heel mooi rood/oranje lakje. Helemaal mijn ding, ik vind hem tof! Hij is super fel en lekker knallend. Hij dekt redelijk in twee laagjes, maar kan best een derde gebruiken. Een heel fijn lakje, echt een favoriet!

462
Een heel mooi donker roze kleurtje. Basic, maar wel erg leuk voor de zomer, maar is ook prima voor de winterse dagen. Gewoon een leuke kleur voor het hele jaar door. Ik vind hem tof! Dekt goed, al kan hij een derde laagje best gebruiken.

463
Dit is een mooie groene/blauwe kleur. Op camera komt hij erg blauw over, wat ik ook deed, hij pakt de kleur gewoon niet goed. Hij is in ieder geval goed dekkend met twee laagjes, en net als alle andere lakjes, droogt hij snel. Het is niet helemaal mijn kleur, maar wel een leuk kleurtje voor de gene die fan is van blauw/groen.

465.Whut? Wat is dit? Ik heb werkelijk geen idee. Ik ben fan van paarse nagellak, en leek mij ook echt een geweldige kleur. Maar hij dekt niet goed, en hij lakt streperig. Met een derde laagje dekt hij redelijk, maar nog steeds niet geweldig. Hij lakt heel ongelijk, en dat werkt gewoon niet fijn, en ziet er niet mooi uit. Nee. Dit is hem niet.


Conclusie.

Wauw, wat drogen deze nagellakjes snel! Dat is echt een mega pluspunt aan deze nagellakjes van miss sporty. De kleuren zijn leuk, met uitzondering van de blauw/groene kleur (mijn mening). Ze dekken allemaal niet geweldig, drie laagjes hebben de meest wel nodig. We gaan het maar niet over de paarse kleur hebben, want dat is helemaal niks.

Conclusie: leuke lakjes, drogen snel, maar iets meer dekking is zeker welkom.

Deze nagellakjes zijn voor €1,99 per stuk te koop bij de etos.

Liefs,
Heleen3 opmerkingen:

  1. Erg leuke kleurtjes ! En mooie foto's, welke camera gebruik je ?

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kleurtjes! Die paars, hoe kan dat? Miss sporty heeft meestal toch wel redelijk dekkende nagellakjes

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!