donderdag 1 augustus 2013

Sleek storm palette dupe?!


De oogschaduws van het paris memories palette swatchend, kwamen de kleuren mij bekend voor. Ik keek in mijn palette's en zag toen het sleek storm palette, en bekeek hem eens goed, en zag zo dat paris memories aardig dezelfde kleuren heeft uit dit palette. Maar of het een echt dupe is, dat zie/lees je in dit artikel.

De twee palette's naast elkaar. Zoek dezelfde kleuren!


 Laten we beginnen met het vergelijken van de lichtste kleur. Ze lijken in de verpakking niet heel erg op elkaar, die van sleek is net iets meer roomwit met een warme ondertoon, en die van paris memories heeft een koele ondertoon en is iets witter.

Links: Paris memories. Rechts: Sleek.

Dit zijn de twee kleuren naast elkaar geswatcht! Ze lijken heel erg op elkaar, maar je ziet wel verschil. De oogschaduw van sleek is wat intenser, en nét iets beter gepigmenteerd.Door met de lichtbruine kleur! Je ziet dat de Paris memories oogschaduw net iets donkerder is, dus ze zijn niet precies hetzelfde. Maar goed, laten we ze swatchen!

Links: Paris memories. Rechts: Sleek.

Je ziet ze beide niet goed, omdat ze heel dicht in de buurt van mijn huidskleur komen, en omdat ze beide niet geweldig gepigmenteerd zijn. Die van Paris memories is duidelijk donkerder, maar ook nu heeft sleek een net iets mooiere glans.Dan nu de derde kleur, een aubergine kleur. Zoals je misschien kunt zien heeft de oogschaduw uit het paris memories palette een hele aparte paarse gloed, die van sleek heeft meer een bruine/bronze gloed.

Links: Paris memories. Rechts: Sleek.

Deze kleuren verschillen aardig met elkaar, die van sleek is veel bruiner dan die van Paris memories. Dit zijn dus niet echte dupes.


Als laatste de donkerste kleur. Ze lijken in de verpakking weer niet geweldig veel op elkaar, maar het komt in de buurt..


Ze komen heel dicht bij elkaar in de buurt! Die van sleek is dan wel nét iets intenser, maar het verschil is voor de rest ver te zoeken. Dupes zijn het zeker!

Conclusie.

De kleuren van het Paris memories palette #20 is zeker geïnspireerd op het sleek storm palette. Omgerekend zijn de kleuren van het Paris memories palette goedkoper, maar de kleuren verschillen niet veel! De oogschaduws van het Paris memories palette hebben allemaal een koele ondertoon, die van het sleek storm palette warm. Dat is wel een verschil dat je duidelijk ziet. Verder zijn de oogschaduws van het Paris memories palette iets korreliger, en net iets minder gepigmenteerd, maar verschil mag er zijn, want de prijzen verschillen wel heel erg!

Conclusie: Een hele goede budget dupe!

Het paris memories palette #20 is voor €1,99 te koop bij Dirx en het sleek storm palette is voor €9,99 te koop op verschillende webshops.

Heb jij een van de twee palette's?

Liefs,
Heleen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat weten wat je van dit artikel vind!