zondag 4 augustus 2013

Wat doe jij met lege beauty verpakkingen?

Lege beauty verpakking, kun jij het weggooien? Ik dus echt niet, ik weet niet waarom, maar ik kan het gewoon niet. Misschien denk ik: ik ga er nog wel eens iets mee doen, of heeft het een speciale herrinering, in ieder geval, ik gooi ze (bijna) nooit weg. Wat doe jij ermee?
Ik herhaal: ik gooi bijna nooit beauty verpakking weg. Tot laatst. Mijn la met lege beauty verpakkingen ( ja, ik heb er een la voor, haha! ) zat helemaal vol, dus heb ik hem opgeruimd, en heel veel weggegooid.

Oké, ik heb niet alles weggegooid: de verpakking van het naked basics palette van Urban Decay heb ik niet weggegooid, die heeft echt een soort sentimentele waarde. Mijn eerste product van Urban Decay, en ik hoop niet de laatste!

Ook heb ik de verpakking van mijn inglot freedom system palette niet weggegooid, want die vond ik gewoon mooi, en ook dat heeft een beetje een waarde voor mij.

Verder heb ik de verpakking van mijn kiko oogschaduw niet weggegooid, die vind ik gewoon erg mooi, en ook heb ik de verpakking van een olie van OPI niet in de prullenbak gegooid, die is gewoon té schattig.

De verpakkingen die ik écht niet weg kon doen.

Wat ik met die verpakkingen ga doen? Ik heb geen idee, maar ik kan ze ook echt niet weg doen, wat ze hebben echt een soort herinnering en sommige zijn gewoon heel erg mooi. 

Nu is natuurlijk mijn vraag: Wat doe jij met lege beauty verpakkingen?
Ik ben benieuwd!

Liefs,
Heleen

1 opmerking:

  1. Leuk!
    ik volg je al heel lang!
    zou je mij ook willen gaan volgen
    XX esmee

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!