zaterdag 21 december 2013

Update: VERASSING IK LEEF NOG

Wauw, het is ontzettend lang geleden dat ik voor jullie een artikel hebt getikt op m'n vertrouwde laptopje, maar vandaag is het dan eindelijk weer tijd voor een artikel. Een update wel te verstaan, gewoon om even lekker bij te kletsen.Ik heb een tijdje geleden even een soort van (onaangekondigde) pauze genomen met bloggen. En om heel eerlijk te zijn heb ik niet echt gedacht aan het bloggen, totdat ik laatst een artikel schreef over mijn zoektocht naar een gala jurk. Inmiddels heb ik het gala achter de rug (het was donderdag) en heb ik dus ook een gala jurk gevonden. Na dat artikel merkte ik dat ik het toch wel gemist had, en helemaal toen ik de pageviewers weer zag na een artikeltje dacht ik: ik moet weer beginnen.

Ik ben op dit moment druk bezig met Youtube, abonneer op mijn kanaal beautylifeofheleen, om vanaf dinsdag elke dag een vlog van mij te zien! Ik ga de hele kerstvakantie lang, elke dag vloggen, en ik heb er enorm veel zin in. Jullie gaan dus ook mee naar kerst en natuurlijk naar oud en nieuw. Abonneer dus om dat te zien. Voor de rest komt er natuurlijk een kerstlook aan en nog veel meer video's waar ik lekker druk mee bezig ben.

Zoals altijd was ik de laatste tijd druk met school, maar aangezien ik nu vakantie heb, wil ik weer lekker gaan bloggen. Elke dag gaat me niet lukken, maar ik wil het zeker vaker doen, omdat ik (hopelijk) nu meer tijd heb.

Met mij gaat het voor de rest om persoonlijke redenen niet helemaal lekker (daarom dus ook wat minder artikelen), maar ik heb enorm veel zin in kerst, en de vakantie omdat ik heel veel leuke dingen ga doen en daar kan ik me echt heel erg op verheugen!

Sinterklaas was trouwens ook erg leuk en ik heb heel veel leuke cadeautjes gehad, waar ik overigens geen video over heb gemaakt, maar waarschijnlijk zien jullie die dingetjes nog wel langs komen in artikelen of video's.

Ik hoop dat jullie weer blij zijn met een nieuw artikel, ik vond het weer heel erg leuk om dit artikel te maken, ik merk dat ik het toch wel heb gemist.

Heel erg bedankt voor het lezen, en tot snel!

Liefs,
Heleen

1 opmerking:

Laat weten wat je van dit artikel vind!