zondag 9 juni 2013

TE: Essence me & my ice cream.

Het is weer tijd voor een nieuwe collectie van essence, een zoete collectie met schattige pastel tinten en leuke trends. Zin in een lekker ijsje, maar toch net iets anders? Dan is dit jouw collectie! Eet smakkelijk!




Essence me & my ice cream. - baked eyeshadows.

Deze langhoudende, gemarmerde, en gepigmenteerde oogschaduws zijn verkrijgbaar in mooie pasteltinten, en hebben een subtiele glans. Ook zijn ze super zacht, en geef toe, ze zien er toch té schattig uit?

Verkrijgbaar in: 
01 cone head 
02 icylicious 
03 always on my mint.

Prijs: €2,89




Essence me & my ice cream. - Lip balms.

Let’s twist! Deze super schattige lip balms zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties: lavendel-vanilla, abrikoos-beige en roze-mint. Je lippen worden verwend met sheaboter en jojoba-olie en de aroma's laten een heerlijke geur achter. 
Verkrijgbaar in:
01 ice, ice baby 
02 icylicous  
03 ben & cherries.
Prijs: €1,99

Essence me & my ice cream. - cream blush.

Deze cream blush geeft je een intense, frisse, natuurlijke tint aan je wangen. Een lief abrikooskleurtje, met een crème formule, maar voelt als poeder aan. Cream dream!

Verkrijgbaar in:
01 ice bomb.

Prijs: €2,89


Essence me & my ice cream. - shimmer pearls.

Als glanzende ijsbolletjes geven je gezicht een mooie 'highlight' in mooie pastel tinten. Het zijn dus 'pareltjes highligther', wat je al zou kunnen kennen van high end merken. Essence brengt het ook uit in deze collectie, super leuk!

Prijs: €3,39


Essence me & my ice cream. - hand wipes.

Na een warme zomer dag kunnen je handen wel even schoon gemaakt worden, al die lekkende ijsjes, warme handen door de lekkere zon, ja, een opfrissing kunnen je handen wel gebruiken. Deze naar aardbei ruikende doekjes, frissen je handen helemaal op!

Prijs: €1,39


Essence me & my ice cream. - nail topping stickers.

2 trends in 1 product: caviar nails en nagelstickers. Hoe leuk bedacht? Spikkels in allerlei kleuren op je nagels, met een geweldig 3D effect, en ze blijven goed zitten. Nice!

Verkrijgbaar in:
01 rainbow sprinkels.

Prijs: €1,99



Essence me & my ice cream. - nail polishes.

Schattige pastel tinten op je nagels, onmisbaar deze zomer! Leuke kleurtjes, en extra langhoudend.

Verkrijgbaar in:
01 ben & cherries
02 always in my mint
03 ice, ice baby 
04 icylicious

Prijs: €1,89

De essence me & my ice cream collectie is vanaf augustus 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en trekpleister.

Dit is zeker weten de leukste collectie die essence ooit heeft uitgebracht, naar mijn mening. Alles wil ik hebben, en dat heb ik zeker niet vaak! Ik ga nu vast sparen, maar zoals we van essence gewend zijn: hele fijne prijsjes. Aaaah, ik hou van deze collectie!

Wishlist:

- baked eyeshadow 02 icylicious.
- nail topping stickers 01 rainbow sprinkels.
- shimmer pearls.
- lip balm 01 ice, ice baby.

Dit ga ik sowieso kopen, mocht ik nog iets leuks vinden, kan ik dat altijd nog kopen. Dit is wat ik zeker weten ga kopen, zodra hij in de winkel lligt! Ik ben helemaal verliefd.

Wat vind jij van deze collectie?

Liefs,
Heleen


2 opmerkingen:

  1. Woow wat een super mooie collectie!!!
    en artikel haha XDD
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog wel een vraag voor dat ik jou artikel wil lezen moet ik op lees meer klikken ik heb zelf ook een blog www.cutiebeautyesmee.blogspot.nl en ik wil dit ook heel graag kun je me uit leggen hoe dit moet? Liefs esmee

    BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!