vrijdag 9 augustus 2013

Column #2 - DIY lipscrub.

Officieel schrijft Jamie elke woensdag een artikel, maar door mijn vakantie zonder wifi is hij nu op vrijdag online! Maar goed, vandaag heeft Jamie een DIY voor jullie, enjoy!


Hee Meiden!
Vandaag dan mijn eerste echte artikel vorige week stelde ik me voor, en vandaag heb ik een DIY voor jullie oftewel een Do It Yourself. Ik laat jullie vandaag zien hoe je een zelfgemaakte lipscrub kan maken, wil je weten hoe? Lees dan snel verder!


Als eerst wat heb je nodig voor deze DIY?

 1. een bakje (om alles in te mengen)
 2. een (oude) lepel
 3. een (oude) vork
 4. een lippenbalsem
 5. suiker
 6. olie (zonnebloem, olijf, kokos maakt niet uit, ik gebruikte olijfolie)
 7. een potje om de scrub in te doen
Stappenplan:
Als eerst doe je een stukje van de gekozen lippenbalsem in een bakje.  Ik gebruikte het laatste beetje van mijn lipsmacker coca cola cherry. Ik gebruikte ongeveer 1 a 1,5 cm aan lippenbalsem.
 Inline afbeelding 2


Dan voeg je wat olie toe, ik had iets mee dan een halve eetlepel, maar later kwam ik erachter dat het iets teveel was dus een halve eetlepel is genoeg voor ongeveer 1 cm lippenbalsem

Inline afbeelding 3

 
Dan voeg je nog wat suiker toe( zout kan ook maar dat is niet echt lekker op je lippen) ik gebruikte ongeveer 2 theelepels, je kan natuurlijk meer toevoegen( of minder) het hangt er helemaal van af hoe grof jij de scrub wil hebben.

Inline afbeelding 4


Dan kan je het best even je de lippenbalsem prakken, als je dat gedaan hebt kan je alles gaan mengen met een lepel. Je kan het beste een oude vork en lepel gebruiken omdat het allemaal gaat plakken en dat is best moeilijk schoonmaken.

Dan alles met de lepel in een potje doen.
En dan is je lipscrub klaar om te gebruiken! Een lipscrub kan je gebruiken om vooral velletjes van je lippen af te scrubben, want een lichaamsscrub doet precies het zelfde voor je huid alleen haalt hij dan dode huidcellen van je huid af.

DSC02790.JPG

En dit was het artikel alweer, tot volgende week!

xo Jamie 

1 opmerking:

 1. Leuk! Ik kende deze manier al hij werkt prima vind ik! Alleen jammer dat een aantal plaatjes niet werkt/te zien zijn.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Laat weten wat je van dit artikel vind!